Yeme & İçme Canım bi şey yemek istiyor ama ne olduğunu bilmiyorum ne olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Acı mı tatlı mı tuzlu size de oluyor mu böyle Güncellemeler+1 yıl Buldumm çikolataymışş Canım bi şey yemek istiyor ama ne olduğunu bilmiyorum ne olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Acı olmasın gadası 0 0 Yorumla
budahaneki Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Bazen oluyo evdeki herşeyden atıyorum ağzıma sınuç hüsran. En sonunda canım bişiy istemiyomuş meğer diyip sigara yakıyorum 0 0 Yorumla
mynameiseliff Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Evet evet böyle olduğunda genelde cips çekiyo canım 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 701 cevap paylaştı. Azgınteke yardımcı olurmuş dsfggsdfghs 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O anca kendine yardımcı olur Yorumla KalkYerimeYat +1 yıl dfghdfghd Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Zıkkım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Düzgün adama yakışmadı bu söz Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı. Çiğköfte 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Acı olmasın gadası
Bazen oluyo evdeki herşeyden atıyorum ağzıma sınuç hüsran. En sonunda canım bişiy istemiyomuş meğer diyip sigara yakıyorum
Evet evet böyle olduğunda genelde cips çekiyo canım
Azgınteke yardımcı olurmuş dsfggsdfghs
O anca kendine yardımcı olur
dfghdfghd
Zıkkım
Düzgün adama yakışmadı bu söz
Gel beni ye
Çiğköfte 😊
Her zaman
Tatli tuzlu 😀
Yardımcı olayım