Yeme & İçme Sonbaharda en iyi hangi kahve gider? Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben ufaktan ufaktan A'ya doğru kayıyorum Pumpkin spice latte Frappe Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sonbaharda en iyi hangi kahve gider? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Pumpkin spice latte 1 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 490 cevap paylaştı. Pumpkin spice latte, soya sütlü cappuccino, hot white choc. mocha, hot caramel macchiato 1 0 Yorumla
Kompela34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Canım yeter ki kahve çeksin. İkisi arasında hangisi varsa olur. Mümkünse Türk kahvesi, sade. 1 0 Yorumla
Enser_ Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 394 cevap paylaştı. Kahvenin ve viskinin içine hiç bir zaman bir şey eklemem Kahvemi de kendim yapar içerim 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl isimleri ilk defa görüyorum birini sectimi şte :D 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı. Pumpkin spice latte 1 0 Yorumla
BüyülüĞözlerr Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Frappe buzlu olduğu için genelde yazın içilir 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. Frappe 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. İksiide iyi gider. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Pumpkin spice latte
Pumpkin spice latte, soya sütlü cappuccino, hot white choc. mocha, hot caramel macchiato
Canım yeter ki kahve çeksin. İkisi arasında hangisi varsa olur. Mümkünse Türk kahvesi, sade.
Kahvenin ve viskinin içine hiç bir zaman bir şey eklemem
Kahvemi de kendim yapar içerim
isimleri ilk defa görüyorum birini sectimi şte :D
Türk kahvesi her zamanki gibi
pumpkin iyidir.
pumpkin çok iyi
Pumpkin spice latte
Frappe buzlu olduğu için genelde yazın içilir
Frappe
merhaba bence pumpkin spice latte
white mocha
İksiide iyi gider.