Yeme & İçme Askolar en sevdiginiz cikolata ne? YargiQueen Takip Et Yoda Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Offf cikolatam bitti 357 kalorilik cikolata yemisim ayolll birisi eritsin benim icin😍 Askolar en sevdiginiz cikolata ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. bitter severim tabi ki de 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Öyle Aman aman çikolata seven bir insan değilim ama illa ki çikolata yiyeceksem damak tercihim olur 2 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Şu an yeni keşfettiğim milkanın oreolu sandviç çikolatası çilekli galiba 1 0 Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Gofrik, bolçi antep fıstıklı ve karmen antep fıstıklı. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Finduklu ve fıstıklı çukulataları çok severim 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Çikolatayla aram yok çok susatıyo 1 2 Yorumla YargiQueen +1 yıl Kiz hic mi yemiyosun Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Çok nadir yiyorum ya Yorumla
youngsailor Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl toblerone ve kinder favorilerimdir 1 8 Yorumla YargiQueen +1 yıl Evetttt kinder bueno ama maalesef cikolatalisini yiyom simdi beyazini degil🥹 Yorumla youngsailor +1 yıl bueno da candır, benim favorim kinder shoko bons :) Yorumla YargiQueen +1 yıl Onlarinda beyazi cikti🤓🤓🤓 daha guzel djdjd Yorumla youngsailor +1 yıl Anladığım kadarıyla beyaz çikolataya karşı bir bağımlılık var :D Ben sütlü seviyorum ancak üzerinde taze meyveler olan benmari usulü beyaz çikolatanın da tadından yenmez :D Yorumla YargiQueen +1 yıl Ahaha evet sekerli sekerli😂 Yorumla youngsailor +1 yıl Godivanında beyaz çikolataları güzel oluyor :D Yorumla YargiQueen +1 yıl Ay evet beyaz kalplileri Yorumla youngsailor +1 yıl Seni beyaz çikolata canavarı :D :D Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 609 cevap paylaştı. kesinlikle Nussnacker : 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Çikolatayı pek sevdiğimi söyleyemeceğim... 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ülker antepfıstıklı ve tadelle 1 0 Yorumla
WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Klasik çikolata işte ekmeğe sürülebilen 😀 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Canga. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Tadelle ve Nestlé bitter 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Bütün çikolata çeşitlerini severim genelde 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Tadelle en iyisi bence. 1 0 Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Seeeeen 1 1 Yorumla YargiQueen +1 yıl Erkek yhaaaaaa Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çikolata sevmem 1 19 Yorumla YargiQueen +1 yıl Seversin Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Hayır Yorumla YargiQueen +1 yıl Evet Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Novv Yorumla YargiQueen +1 yıl Yessss Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Hayır ya Yorumla YargiQueen +1 yıl Evet ya Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Hayır didim Yorumla YargiQueen +1 yıl Evet dedim Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Bende hayır dedim Yorumla YargiQueen +1 yıl Bende evet dedim Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl neye Yorumla YargiQueen +1 yıl Cikolataya Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl hyrrr Yorumla YargiQueen +1 yıl Evttt Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl neyse siliyorum hesabı dedigin olsun evet plsn Yorumla YargiQueen +1 yıl Ay sus be sende hep siliypm siliyom Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl valla silcem gelmemek üzere Yorumla YargiQueen +1 yıl Gelirsinn Yorumla
200x5 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Peripella😋😋😋🥵 1 5 Yorumla YargiQueen +1 yıl O ne kiz hemen bakip geliyom Yorumla 200x5 +1 yıl bak bak😋😋 Yorumla YargiQueen +1 yıl Cakma nutella sjsjs Yorumla 200x5 +1 yıl düzgün konuş😡😡 Yorumla YargiQueen +1 yıl Hayir😌 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. %80 üstlü bitter çikolata 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen 😅 1 3 Yorumla YargiQueen +1 yıl Allahim zenci dedi bana 😭😭😭😭😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dkslsmsosms abartma Yorumla YargiQueen +1 yıl Ay sus simdi aklima geldi beyaz cikolatada var Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. bitter severim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. milka 1 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 789 cevap paylaştı. Bitter 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. eti karam gurme aşko 1 0 Yorumla
Ömer0661 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl popodan 1 28 Yorumla YargiQueen +1 yıl Iiiy igrenc rezil risva kupek Yorumla Ömer0661 +1 yıl Lan valla popodan yazdım kendisi düzeltmiş Yorumla YargiQueen +1 yıl Heeee ISNSJSJSJJSS Simdi dankediyor HAHAHAHAA Schogetten mi Yorumla Ömer0661 +1 yıl Go**en alman çikolatası otomatik düzeltiyor ben yazmıyorum Yorumla YargiQueen +1 yıl Ueebehjejejewjww Yorumla Ömer0661 +1 yıl Aynen o kusura bakma Yorumla YargiQueen +1 yıl Sende asko Yorumla Ömer0661 +1 yıl Askonmuyum gerçekten Yorumla YargiQueen +1 yıl Yoo Yorumla Ömer0661 +1 yıl At bakim bi boydan Yorumla YargiQueen +1 yıl Hosst Yorumla Ömer0661 +1 yıl Köpek mi kovuyorsun Yorumla YargiQueen +1 yıl Ömüşşş Yorumla Ömer0661 +1 yıl Efendim aşkım Yorumla YargiQueen +1 yıl Ay sevdim ben seni ayoll Yorumla Ömer0661 +1 yıl Napıcaz şimdi Yorumla YargiQueen +1 yıl Napalim simdi Yorumla Ömer0661 +1 yıl Sen emret ben yapiyim Yorumla YargiQueen +1 yıl Ayh bilemedim simdi Yorumla Ömer0661 +1 yıl Yazarsın bana Yorumla YargiQueen +1 yıl Okeyyy aklima gelunce soylerim Yorumla Ömer0661 +1 yıl Gelirse tabi Yorumla YargiQueen +1 yıl Himm Yorumla Ömer0661 +1 yıl Öyle Yorumla YargiQueen +1 yıl Goodnight Ömüşşş Yorumla Ömer0661 +1 yıl İyi yat zıbar Yorumla YargiQueen +1 yıl Ay terbiyesize bak kotu geceler sana AURICA ZIBARMIYORUM SITEDEN CIKIYORUM NANKORRRRRRRR Yorumla Ömer0661 +1 yıl Ya instaya geçelim demek istedin galiba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
bitter severim tabi ki de
Öyle Aman aman çikolata seven bir insan değilim ama illa ki çikolata yiyeceksem damak tercihim olur
Şu an yeni keşfettiğim milkanın oreolu sandviç çikolatası çilekli galiba
Gofrik, bolçi antep fıstıklı ve karmen antep fıstıklı.
Finduklu ve fıstıklı çukulataları çok severim
Çikolatayla aram yok çok susatıyo
Kiz hic mi yemiyosun
Çok nadir yiyorum ya
toblerone ve kinder favorilerimdir
Evetttt kinder bueno ama maalesef cikolatalisini yiyom simdi beyazini degil🥹
bueno da candır, benim favorim kinder shoko bons :)
Onlarinda beyazi cikti🤓🤓🤓 daha guzel djdjd
Anladığım kadarıyla beyaz çikolataya karşı bir bağımlılık var :D Ben sütlü seviyorum ancak üzerinde taze meyveler olan benmari usulü beyaz çikolatanın da tadından yenmez :D
Ahaha evet sekerli sekerli😂
Godivanında beyaz çikolataları güzel oluyor :D
Ay evet beyaz kalplileri
Seni beyaz çikolata canavarı :D :D
kesinlikle Nussnacker :
Çikolatayı pek sevdiğimi söyleyemeceğim...
Çikolata olsun farketmez.
Beyaz çikolatam @TheLaady
Ülker antepfıstıklı ve tadelle
Klasik çikolata işte ekmeğe sürülebilen 😀
Canga.
Tadelle ve Nestlé bitter
Bütün çikolata çeşitlerini severim genelde
Antep fıstıklı, sütlü çikolata
Tadelle en iyisi bence.
Seeeeen
Erkek yhaaaaaa
Çikolata sevmem
Seversin
Hayır
Evet
Novv
Yessss
Hayır ya
Evet ya
Hayır didim
Evet dedim
Bende hayır dedim
Bende evet dedim
neye
Cikolataya
hyrrr
Evttt
neyse siliyorum hesabı dedigin olsun evet plsn
Ay sus be sende hep siliypm siliyom
valla silcem gelmemek üzere
Gelirsinn
Peripella😋😋😋🥵
O ne kiz hemen bakip geliyom
bak bak😋😋
Cakma nutella sjsjs
düzgün konuş😡😡
Hayir😌
%80 üstlü bitter çikolata
Sen 😅
Allahim zenci dedi bana 😭😭😭😭😭
Dkslsmsosms abartma
Ay sus simdi aklima geldi beyaz cikolatada var
Milka isvicre
bitter severim
Cino
milka
Bitter
Karam
eti karam gurme aşko
Antep fıstıklı seviyorum
karammm
Çilekli milka
Bitter
popodan
Iiiy igrenc rezil risva kupek
Lan valla popodan yazdım kendisi düzeltmiş
Heeee ISNSJSJSJJSS Simdi dankediyor HAHAHAHAA Schogetten mi
Go**en alman çikolatası otomatik düzeltiyor ben yazmıyorum
Ueebehjejejewjww
Aynen o kusura bakma
Sende asko
Askonmuyum gerçekten
Yoo
At bakim bi boydan
Hosst
Köpek mi kovuyorsun
Ömüşşş
Efendim aşkım
Ay sevdim ben seni ayoll
Napıcaz şimdi
Napalim simdi
Sen emret ben yapiyim
Ayh bilemedim simdi
Yazarsın bana
Okeyyy aklima gelunce soylerim
Gelirse tabi
Himm
Öyle
Goodnight Ömüşşş
İyi yat zıbar
Ay terbiyesize bak kotu geceler sana AURICA ZIBARMIYORUM SITEDEN CIKIYORUM NANKORRRRRRRR
Ya instaya geçelim demek istedin galiba
Hepsi? 😅
nutella
milka😄🙂