yanında kızarmış 1 dilim ekmek ve nane çayı
Sizce kilo vermek için iyi mi?

yanında kızarmış 1 dilim ekmek ve nane çayı
Sizce kilo vermek için iyi mi?
Yemek seçmemekle birlikte annem bazen börek yapıyor kahvaltıda çok hoşuma gidiyor. Bugün de tost yapmış yağlı yağlı Öff.
Zaten ne zaman annemle kalsam kilo alıyorum.
Bir de son zamanlarda karşıma çıkan haberlerden dolayı sağlıklı yaşama olumlu etkisi olsun diye yoğurt üzeri sumak, çörek otu tohumu, keten tohumu vs karışımı yemeye özen gösteriyorum..
Cevap
5Cevap
Afiyet olsun ben kahvaltı sevmiyorum.. ama sigara kahve güzeldir
Kahvaltı hafta sonu hsrıc yapmıuorum gereksıs ekstra kalori
Zeytin yağlı bir meyvedir diyetler de fazlası kilo yapar tuz olduğu için su tutar sayısı 5i geçmemeli.
@Kempsten kilosuna sadece kadınlar değil herkes dikkat etmeli ve spor yapmalı.
Ne mutlu sana :)
@Kempsten kilo ve tip farklı şeyler ilk onu anlamanız lazım.
@anastasiamiroslawa zeytin ve peyniri çok seviyorum, benim için zor olacak ama denerim, teşekürler ederim
@Kempsten laf ederler çünkü siz de kiloluların tipi kötü gibi genelleme yaptınız. Sizin kilo sorununuzun olmaması sizi yakışıklı yapmaz.
Ödem tutar vücut evet. Yaklaşık ödemi kendinde hesaplayabilirsin. Basit yöntemi var.
Zeytini değilde yağını tüketmen daha sağlıklı olur.
Klasik Türk kahvaltı peynirli zeytinli kaynak tahin pekmez reçel çay akılına gel çok sey
https://hizliresim.com/iwo0sd0
Resimde görüldüğü gibi şu masadayim
afiyet olsun
Teşekkür ederim
Sucuklu yumurta salam sosis siyah zeytin beyaz kasar peynir cikolata karisik meyve suyu kombini
O kadar zeytin çok değilmi ya🤔 yağ tuz vs onun yerine başka bişi olabilirdi belki
İdeal bir kahvaltı, kilo vermek için sadece yemek düzeni yetmez ama spor da şart
Damak zevkleri farklıdır ben kızarmış domates patates yaninda beyaz peynir yeşil zeytin muammara tereyağı ve bal ila yapıyorum
ben de seviyorum da kilo vermem lazım daha sağlıklı beslenmek için
Kaç kilosun ki
80+
O zaman yanlış yapıyorsun kahvaltıyı azaltmak daha da kilo aldirir önemli olan ogleden sonra ne yediğin
akşam yemeğinde ekmeği bırakacağım ve geç saatte yemeyeceğim
En geç 6
Ogunlerini ikiye böl bu kahvaltiyi iki seferde ye oglen ve aksami da ayni ama akşam 6 dan sonra sadece 1 kase yoğurt ye ondan iki saat sonra 1 şişe sade soda iç
Yoğurt yiyemiyorum maalesef 6dan sonra sadece 1 meyve veya soda
Umarım istediğin kiloya ulaşırsın tatlikiz
Umarım teşekkürler
Rica ederim yaş kaç idi bu arada
Simit, poğaça ve sucuk
Yani genelde sandviç veya tost çok şey sevmem ya.
Yemek seçmem ne varsa gömerim
Daha zeytin varmıydı😅
Bayılırımm az bile bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?