Yeme & İçme 2 ay Kahvaltıda ne seversiniz? yürüyenyıkıkkk Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kahvaltıda ne seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 31 , eic 47% 2 ay Tercih şansım varsa börek, simit, poğaça türü şeyleri seviyorum kahvaltıda. Ama müşkülpesent değilim. ekmeğin köşesi ve bir bardak çay olsa da yeter. 😇 0 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 2 ay her şey olsun isterim ama bulduğumu alabildiğimizi yerim 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Haşlama yumurta, peynir, sebze ve zeytin bana yeter. 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 2 ay uyanır uyanmaz manitayı yiyebilirim ama bil bakalım ne eksik gkfkf 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. sigara ve kahve sadece 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Zeytin peynir çeşitleri reçel labne çikolata vs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Tercih şansım varsa börek, simit, poğaça türü şeyleri seviyorum kahvaltıda. Ama müşkülpesent değilim. ekmeğin köşesi ve bir bardak çay olsa da yeter. 😇
her şey olsun isterim ama bulduğumu alabildiğimizi yerim
Haşlama yumurta, peynir, sebze ve zeytin bana yeter.
uyanır uyanmaz manitayı yiyebilirim ama bil bakalım ne eksik gkfkf
Genelde menemen yerim gadası
Mümkünse kavurmalı yumurta
Yağda yumurta sucuk patates kizartması
Domat pwybir zeytin olmassa olmaz çay
Menemen, pişi enn sevdiğim
sigara ve kahve sadece
Zeytin peynir börek kavurma
Huzurla kahvaltı yapabilmeyi
Yumurta sucuk peynir zeytin
gözüme ne çarparsa yerim
Haftasonlari menemen