Yeme & İçme Gece gece kendime çiğköfte söyledim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kurye yolda off acıktım hızlı gelsinn siz ara sıra soylermisiniz dışardan yemek Güncellemeler+1 yıl Bere gelddii hadi bana afiyet olsun 😍🫶 Gece gece kendime çiğköfte söyledim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet, şu an çiğ köfte yiyorum.Afiyet olsun. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun size 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun şimdiden 🌸Ara sıra canım istedikçe söylüyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler canım gel beraber olsun 🥰🫶😍 Yorumla sierravista +1 yıl Teşekkür ederimm Bende acıktım ya mutfağa gideyim bi 😂 Yorumla
TuniȿՁθ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Afiyet olsun, ben fakir olduğum için söyleyemiyorum. Yapacak bişe yok. Bende dolapda kalan son tarihi geçmiş salamı yerim 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Evet söylerim arada sırada. Ama gece söylemem. Gece yemek yemem. 0 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun, bazen. Ama şu an öyle bir açım ki yolda kuryeni cevirebilirim 0 0 Yorumla
React_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl afiyet olsun bende canım çektiğinde gidip alıyorum bazen, şu an evde var da yemedim henüz ama canim cekti simdi jcjc 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Söylemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet, şu an çiğ köfte yiyorum.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun size
Afiyet olsun şimdiden 🌸
Ara sıra canım istedikçe söylüyorum
Teşekkürler canım gel beraber olsun 🥰🫶😍
Teşekkür ederimm Bende acıktım ya mutfağa gideyim bi 😂
Afiyet olsun, ben fakir olduğum için söyleyemiyorum. Yapacak bişe yok. Bende dolapda kalan son tarihi geçmiş salamı yerim
Evet söylerim arada sırada. Ama gece söylemem. Gece yemek yemem.
Afiyet olsun, bazen. Ama şu an öyle bir açım ki yolda kuryeni cevirebilirim
afiyet olsun bende canım çektiğinde gidip alıyorum bazen, şu an evde var da yemedim henüz ama canim cekti simdi jcjc
Banada söylesene armut
Söylemem
Olsa da yesem