Yeme & İçme Muzlu kek yaptım, nasıl? u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 83 Yapay Zekaya Sor Görünüm klasik kek ama içerik muzlu. Bence muz sadece kremalı pastalara yakışıyor.Bi daha yapmam 😂 Güncellemeler+1 yıl Soğuyunca daha güzel oluyormuş. Muzlu kek yaptım, nasıl? Cevapla Krem Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şimdi günceli mi ilk fikrini mi uygulayalım 😄 1 3 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Güncel 😂 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Yapılır yani? Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Yapılır evet ama sıcak sıcak muz tadı garip oluyor acımsı gibi. Soğuyunca daha ortaya çıkıyor lezzeti Yorumla
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Keki çok severim ama sanki içi biraz hamur kalmış orta kısmı bana öyle geldi onun dışında harika gözüküyor ellerine sağlık 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Orası daha çok muz aromalı olmuş ıslak kek gibi Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Off limonata ilee miss olur 😍 bir daha yapmam kısmına güldüm bende dün akşam yaptım daha da girmem mutfağa jssjsj 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Ahah güzel bir şey yapınca hep isteniyor 😂 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Keki severim ama muzlu kek hiç yemedim o yüzden bilmiyorum ellerine sağlık bende muzu kremalı pastalarda severim 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Teşekkürler 😌 soğukken muz lezzeti daha çok geliyormuş sonradan beğendim Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Muzlu olan herşeyi seviyorum banada gönder🥹 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Banana göndermem kendin yap 🥹 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl yiemesekde elleriniz dert görmesin efenim ellerinize saglik 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Beğenmediysen bana gönder ben yerim hepsini 😂 ellerine sağlık 🌸💗 1 3 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Son 2 dilim kaldı 😂 beğenmemiş halim Wineandorange +1 yıl Afiyet olsun o zaman 😂 u cαssíєєє +1 yıl Teşekkürlerr 😂🌷
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayret, sen nasıl Pazar Kahvaltısı sorusu sormadın. Direkt Keke geçiş yapmışsın. 1 2 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Haftaya kahvaltı sorayım bari gönlün kalmasın Yorumla XG10AV +1 yıl Lütfen. Yorumla
Suyolutugce Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Muzu kekin için girince hiçbir tat vermediğini daha 37 yaşında anlamış oldun desene 🤪 1 11 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Benim yaşımı nerden biliyosun ya Yorumla Suyolutugce +1 yıl Ohoo neler biliyorum duydum daha🤪 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Ya anlatasana bana da 😂 Yorumla Suyolutugce +1 yıl Bi ara bi gizli dolanıyodu sitede ben bilmem ötesini berisini artık Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Bu gizliler hep bi dertli oluyor zati herkesle uğraşıyor Yorumla Suyolutugce +1 yıl Benle uğraşan yok hakkında ortaya bisey atmış Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Bildiğim şeylerdir aman boş ver Yorumla Suyolutugce +1 yıl Hıı sende kabul ediyosan ok yani Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Uğraşmıyorum öyle tiplerle tanımam etmem. Onlar da beni tanımaz bu sitede ne oluyorsa herkes bi ahkam keser oluyor birbirine 😄 Yorumla Suyolutugce +1 yıl Senin hakkında çirkin bisey söylüyodu bi kadın olay bu ahkam mahkam kesen yok ayy banane be uff😄 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Sana demiyorum o diyenlere diyorum Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 678 cevap paylaştı. Portakallı favorim 🍕Eline sağlık 🍕🍕 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Teşekkürler Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Görüntü iyi ama muz sade keke yakışmıyor evet. İçi çiğ gibi kalıyor sanki. Değişik oluyor kıvamı. 1 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yemem lazım nasıl olduğunu soylrmem için 😂😂 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Güzel görünüyor 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ellerine sağlık güzel görünüyor 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Teşekkürler 🌟 Yorumla
Melisim72626 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl eline saglikkkk 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Teşekkürler 🌟 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 991 cevap paylaştı. Niye muzlu güzel olur ya 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Güzelmiş güzelmiş Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Eline sağlık güzel gözüküyor 1 2 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Teşekkürler 😌 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Rica ederimm😅🌸 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Ah Cassie'm eline sağlık nefis görünüyor 🥰 1 2 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Teşekkürler Melii'm🥰🥰 Yorumla Melioraa +1 yıl 😍😘 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Muzlu kek biraz garip geldi ama güzel gözüküyor. 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Beni de pek sarmadı Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yani kek işte öyle bir albenisi yok 😄 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Evet 😄 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bi dadına bakaydık😂 1 2 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Muz kokulu kek işte bi garip 😂 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Ahaha Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Sankim 22 yaşında bekar kız. 1 4 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Öyleyim Yorumla LostThrones +1 yıl Ruhun bile en az 35 diyor. Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Ahah hüü Yorumla LostThrones +1 yıl Şimdi liseli oldun. Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Ablam yapmışsa güzeldir 😂 1 4 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Gözünü kapatıp yiyince tropik adalara gidiyosun ablam 😂 Yorumla emre00 +1 yıl Valla mi 🤣🤣 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Acayip 😂 Yorumla emre00 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Psikopat1yılmazerkek Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Muzlu kek 😃hımm iyi duruyor 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Görüntü harika. Tadına bakmak lazım. 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Güzel eline sağlık 2 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Teşekkürlerr Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Eline sağlık. 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Teşekkürlerr Yorumla
Burcu3428 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Ellerinize sağlık 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Teşekkürler 🌟 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Görünümü iyi. Tadı da öyledir umarım 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. güzel olmuş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Şimdi günceli mi ilk fikrini mi uygulayalım 😄
Güncel 😂
Yapılır yani?
Yapılır evet ama sıcak sıcak muz tadı garip oluyor acımsı gibi. Soğuyunca daha ortaya çıkıyor lezzeti
Keki çok severim ama sanki içi biraz hamur kalmış orta kısmı bana öyle geldi onun dışında harika gözüküyor ellerine sağlık
Orası daha çok muz aromalı olmuş ıslak kek gibi
Off limonata ilee miss olur 😍 bir daha yapmam kısmına güldüm bende dün akşam yaptım daha da girmem mutfağa jssjsj
Ahah güzel bir şey yapınca hep isteniyor 😂
Keki severim ama muzlu kek hiç yemedim o yüzden bilmiyorum ellerine sağlık bende muzu kremalı pastalarda severim
Teşekkürler 😌 soğukken muz lezzeti daha çok geliyormuş sonradan beğendim
Muzlu olan herşeyi seviyorum banada gönder🥹
Banana göndermem kendin yap 🥹
yiemesekde elleriniz dert görmesin efenim ellerinize saglik
Teşekkürler
Beğenmediysen bana gönder ben yerim hepsini 😂 ellerine sağlık 🌸💗
Son 2 dilim kaldı 😂 beğenmemiş halim
Afiyet olsun o zaman 😂
Teşekkürlerr 😂🌷
Hayret, sen nasıl Pazar Kahvaltısı sorusu sormadın. Direkt Keke geçiş yapmışsın.
Haftaya kahvaltı sorayım bari gönlün kalmasın
Lütfen.
Muzu kekin için girince hiçbir tat vermediğini daha 37 yaşında anlamış oldun desene 🤪
Benim yaşımı nerden biliyosun ya
Ohoo neler biliyorum duydum daha🤪
Ya anlatasana bana da 😂
Bi ara bi gizli dolanıyodu sitede ben bilmem ötesini berisini artık
Bu gizliler hep bi dertli oluyor zati herkesle uğraşıyor
Benle uğraşan yok hakkında ortaya bisey atmış
Bildiğim şeylerdir aman boş ver
Hıı sende kabul ediyosan ok yani
Uğraşmıyorum öyle tiplerle tanımam etmem. Onlar da beni tanımaz bu sitede ne oluyorsa herkes bi ahkam keser oluyor birbirine 😄
Senin hakkında çirkin bisey söylüyodu bi kadın olay bu ahkam mahkam kesen yok ayy banane be uff😄
Sana demiyorum o diyenlere diyorum
Portakallı favorim 🍕
Eline sağlık 🍕🍕
Teşekkürler
Görüntü iyi ama muz sade keke yakışmıyor evet. İçi çiğ gibi kalıyor sanki. Değişik oluyor kıvamı.
Yemem lazım nasıl olduğunu soylrmem için 😂😂
Güzel görünüyor
Ellerine sağlık güzel görünüyor
Teşekkürler 🌟
eline saglikkkk
Teşekkürler 🌟
Niye muzlu güzel olur ya
Güzelmiş güzelmiş
Eline sağlık güzel gözüküyor
Teşekkürler 😌
Rica ederimm😅🌸
Ah Cassie'm eline sağlık nefis görünüyor 🥰
Teşekkürler Melii'm🥰🥰
😍😘
Muzlu kek biraz garip geldi ama güzel gözüküyor.
Beni de pek sarmadı
Yani kek işte öyle bir albenisi yok 😄
Evet 😄
Bi dadına bakaydık😂
Muz kokulu kek işte bi garip 😂
Ahaha
Sankim 22 yaşında bekar kız.
Öyleyim
Ruhun bile en az 35 diyor.
Ahah hüü
Şimdi liseli oldun.
Ablam yapmışsa güzeldir 😂