Bunun özelliği bu bilerek fazla pişirildi. Yanma falan yok. Tarifi birebir yaptık, tam olarak bu ismi de zaten “Ben yanmışım” keki.

Bunun özelliği bu bilerek fazla pişirildi. Yanma falan yok. Tarifi birebir yaptık, tam olarak bu ismi de zaten “Ben yanmışım” keki.
Yandım aman, öldüm aman, sararıp soldum aman yeni moda kreasyonu ile magmayı delen kek yeryüzünden uzaylılar sebebi ile istilaya uğrayarak 4. Sultan Hamit tarafından kuşatılmış gibi. Ellerine sağlık façası yanık kalbi kırık kekin tadına bizde bakabiliyoz mu? 😄
Ahahahaha adres gönder bu eşsiz sanat eserinden bir dilimi senin gibi bir kek gurmesi hak ediyor :D
Hahah ay çok isterim bunu odama heykel niyetine dikip mumyalicam 😊
Yanmamış ama sadece fazla kızarmış sankii :/
Cevap
5Cevap
Afiyet olsun bence harika olmuş ama rengi siyah belki de kakoa fazla koymuşsundur. ama eğer tadında sorun yoksa bence yenebilir
Sen bu işi biliyorsun gadası
inandım rfkdgj yanmış o kek yanmışşşş kurumuş ölmüş kek cenaze namazı kılın. hatta ıslak kek tarifi gibi intertete ölmük kek tarifi verin
Üzdü..
Keki böyle yapmayan da kek yapıyorum demesin ya, tam kıvamında pişmiş. Çok iyi görünüyor🫠
Çok güzel görünüyor, üstü nar gibi kızarmış. Altı nasıl Zonguldak incisi gibi olmuş mu bari?😃
Çiçek gibi olmuş çiçeeek zift tadı her yanını bağlamış
https://www.hizliresim.com/b1jtpyr
Bir ara tarifini ver de biz de yiyelim şu çiçekten.
Yanardağ kek bu görmüştüm içinden lav da akıyordur.. Pompeii geçmiş gibi üstünden
İşte kekten anlayan birisi, kek gurmesi.
İhh miss, tadına doyulmaz. Senden bir tane bizdede var.
İsmine göre az bile pişmiş ben olsam içinin de yanmasını bekletirdim
Keki kesip acaba içide yanmışmıdır diye bakmanızda ayrı bi lezzet katmış 😀
Ben zaten yanmışım keki tam olarak ismiyle müstesna olmuş
Bol bitter çikolatalı sanırım, harika görünüyor.👌
Bence biraz daha pişmeliydi üzerinin kıtır kıtır olması için
Ellerine sağlık 2 3 kez denersen yanmadan kıvamını tutturursun
Gayet güzel olmuş yerim ben
İşte görmek istediğimiz yorumlar
Yanık kisimlari bıçakla hafif siyir içi güzel duruyor çünkü ellerine sağlık herkes beceremez
En azından ortada kek var, icraat önemli.
Dimiğğ...
Yanmasa güzel olabilirmiş
Yanmadı, tarifi böyle "Ben zaten yanmışım" keki adı...
Aşko bu baya yanmış hicmi telefon ışığını tutup bakmadiniz fırına 😵
Bence yanmamış...
Yanmasa güzel olacakmış
Şey sanırım yanmış 🥺
Biraz daha pişseymiş gibimsi 🤔
Alınma ama yanık gibi
Yediniz mi 😄
Yenmemesi mi gerekiyordu...
Ne bu yorum? Sen bilirsin…
Sn. gizli üye yediniz mi demişsin, yenmemesi mi lazımdı demişim ne dedik sanki tövbe tövbe
Fenomen bey kekiniz kömür olmuş bende yediniz mi diye sordum.. Yenmemesi mi gerekiyordu kaba geldi. Afiyet olsun
Bende ona zaten takıldım ya "Hani hani kömür değil, yanmamış harika olmuş, yenmemesi mi lazımdı" diye. Ama yanlış anladınız. :D Teşekkürler.
Kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar