Yeme & İçme Çiğ köfte sevmeyen var mı? Yineyeniyeniden2 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu lezzet sevilmez mi ben aşığıyım acı sevmediğim halde acılı yiyorum 😍 Çiğ köfte sevmeyen var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Yok ama yememem gerek. En azında geç saatlerde. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. ben Sevmem. size afiyet olsun 1 0 Yorumla
WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Eskiden severdim de şimdi sevmez oldum, hatta hijyenik olmayan yerler aklıma geldikçe midem bulanıyor 😂 1 0 Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl SevmemOnun yerine bol soğanlı bir adana iyi gider. Bir de ayran miss 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Sevilmez mi bee hayatta en sevdiğim yemeklerden biri🤤 1 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bulgur neye evrilirse evrilsin bulgur işte... Sevmiyorum. Sana afiyet olsun. 1 0 Yorumla
Kucukpipilierkek Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Çiğ köfte yiyen insanın kendisine saygısı yoktur 0 1 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Ne alaka o niye Yorumla
Priosnrs Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bıraksalar 1 kilo yerim mk. Hayır içinde ette yok ona rağmen nasıl bu kadar lezzetli anlam veremiyorum 1 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 949 cevap paylaştı. Ölüp bitmem ama güzel 1 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. Ben sevmiyorum. Kısır tercih ediyorum 1 0 Yorumla
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Marula koyup limon sıkıp yemeye bayılırım 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 708 cevap paylaştı. Severim ama yemem 1 8 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl O niye Yorumla eternity-a +1 yıl Bilmem yiyesim gelmiyo bi aralar çok söyleyip yerdim sıkıldım sanırım artık Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Anladım Yorumla eternity-a +1 yıl Anlamsız gelmişti sanırım ilk Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Eh biraz anlamamıştım Yorumla eternity-a +1 yıl Canım çekti mesela şuanda ama yemicem 🥺 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Neden ki alın Yorumla eternity-a +1 yıl Bu saate kilo yapiyo Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 461 cevap paylaştı. Sevmeyen ne kaçırdığının farkında değildir :) 1 0 Yorumla
şeliii12 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Ben de çok seviyorum ya 😍😍 2 4 Yorumla saygıönemli_ +1 yıl 🍷 Yorumla şeliii12 +1 yıl Hayırdır? Yorumla saygıönemli_ +1 yıl BİRADER Yorumla saygıönemli_ +1 yıl dernek sahibiyim ücretsiz meyve suyu veriyoruz Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. çok da sevmem 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Bayılrm 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Var. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yoktur diye umuyorum 1 0 Yorumla
YılanCafer Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl canım çekti :( 1 1 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Üzgünüm Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Varsa ölsün. 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yoktur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yok ama yememem gerek. En azında geç saatlerde.
ben Sevmem. size afiyet olsun
Eskiden severdim de şimdi sevmez oldum, hatta hijyenik olmayan yerler aklıma geldikçe midem bulanıyor 😂
Sevmem
Onun yerine bol soğanlı bir adana iyi gider. Bir de ayran miss
Sevilmez mi bee hayatta en sevdiğim yemeklerden biri🤤
Bulgur neye evrilirse evrilsin bulgur işte... Sevmiyorum. Sana afiyet olsun.
Çiğ köfte yiyen insanın kendisine saygısı yoktur
Ne alaka o niye
Bıraksalar 1 kilo yerim mk. Hayır içinde ette yok ona rağmen nasıl bu kadar lezzetli anlam veremiyorum
Ölüp bitmem ama güzel
Ben sevmiyorum. Kısır tercih ediyorum
Oses şu sıralar favorim
Marula koyup limon sıkıp yemeye bayılırım
Severim ama yemem
O niye
Bilmem yiyesim gelmiyo bi aralar çok söyleyip yerdim sıkıldım sanırım artık
Anladım
Anlamsız gelmişti sanırım ilk
Eh biraz anlamamıştım
Canım çekti mesela şuanda ama yemicem 🥺
Neden ki alın
Bu saate kilo yapiyo
Sevmeyen ne kaçırdığının farkında değildir :)
Ben de çok seviyorum ya 😍😍
🍷
Hayırdır?
BİRADER
dernek sahibiyim ücretsiz meyve suyu veriyoruz
çok da sevmem
Bayılrm
Bayılırım..
Evet sevilir.
Var ben
Severiz
Çok severim