Yeme & İçme Kararan muz tüketilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yemeli miyim sizce? At çöpe gitsin Ye bişey olmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kararan muz tüketilir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Ben yerim. 1 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşırı kararmış değilse ez top haline getir üzerine çikolatayı benmari usulü erit kaplama ye 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben bu hâliyle yemeyi daha çok seviyorum. Bir şey olmaz yiyebilirsin. 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Daha tatlı oluyor, aşırı değilse tabi 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Hayr kalsn 2 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. her türlü yerim : ) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben yerim.
Aşırı kararmış değilse ez top haline getir üzerine çikolatayı benmari usulü erit kaplama ye
Ben bu hâliyle yemeyi daha çok seviyorum. Bir şey olmaz yiyebilirsin.
tüketilir. dışı kararması sorun değil
Daha tatlı oluyor, aşırı değilse tabi
Hayr kalsn
her türlü yerim : )
Ye gitsin en kötü ölürsün bişey olmaz :)
Aşırı değilse yenir
Yeme
Yenir