Aile & Toplum Dışarda muz yemek ayıp mi? Katikatur Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben yiyorum bazen otururken ama usturuplu tabi qma bazı fesat erkekler başka anliyormus Dışarda muz yemek ayıp mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Maalesef fesat, iğrenç insan sayısı bi hayli fazla. Yani besini bile iğrenç emellerine alet edebiliyorlar. 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sorun ve yorumun her şeyi tamamlıyor zaten. Usturuplu yiyorsan sorun yok. 😅🤦♂️ 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Muz yemeni farklı yorumlayanların zihniyeti bozuk sende sorun yok keyfine bak 0 0 Yorumla
Rastqele61 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Muzu yeme şekline göre değişir. Değil niye ayıp olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eskiden yerdimde şu an insanların canım bakışları yüzünden yiyemiyorum. 1 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Kimin muzunu yedigine bağlı 😄 0 0 Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 840 cevap paylaştı. Fesatlar at kenara boş ver sen keyfine bak 😉 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Hayır değil 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yeme şekli önemli 0 0 Yorumla
Malafatsaglam Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Ben izlemeyi severim 0 6 Yorumla Katikatur +1 yıl Nick ve Pp zaten belli ediyor ne oldgnu Yorumla Malafatsaglam +1 yıl Yani işim gereği Yorumla Malafatsaglam +1 yıl Tek zaafım uzun tırnaklar Yorumla Malafatsaglam +1 yıl Profilime baktığına göre gözüne bişey çarpmıştır😉 Yorumla Katikatur +1 yıl İçine girip bakmadım suandada belli olyouzaktan Yorumla Malafatsaglam +1 yıl 😊😊😊O zaman başarılıyım nefessiz 45 dakika ayakta gözlerini kapatıp sadece minik sesler bile çıkarabilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Maalesef fesat, iğrenç insan sayısı bi hayli fazla. Yani besini bile iğrenç emellerine alet edebiliyorlar.
Sorun ve yorumun her şeyi tamamlıyor zaten. Usturuplu yiyorsan sorun yok. 😅🤦♂️
Muz yemeni farklı yorumlayanların zihniyeti bozuk sende sorun yok keyfine bak
Muzu yeme şekline göre değişir. Değil niye ayıp olsun
Eskiden yerdimde şu an insanların canım bakışları yüzünden yiyemiyorum.
Ne var ya ısıra ısıra yedikten sonra ne olabilir ki
Saçmalık, niye ayıp olsun
Kimin muzunu yedigine bağlı 😄
Fesatlar at kenara boş ver sen keyfine bak 😉
Hayır değil
Yeme şekli önemli
Değil
Afiyet olsun 😂😂
Ben izlemeyi severim
Nick ve Pp zaten belli ediyor ne oldgnu
Yani işim gereği
Tek zaafım uzun tırnaklar
Profilime baktığına göre gözüne bişey çarpmıştır😉
İçine girip bakmadım suandada belli olyouzaktan
😊😊😊O zaman başarılıyım nefessiz 45 dakika ayakta gözlerini kapatıp sadece minik sesler bile çıkarabilirsin
Ye gitsin