Yeme & İçme Mantar satan bir fastfood dükkanı biliyor musunuz? AlaraKiraz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Canım mantar bu adam çekti. Mantar satan fast food mağazası var mı bu adam mantar canım çekti. Mantar satan bir fastfood dükkanı biliyor musunuz? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Yok. Mantarı oldum olası sevmemişimdir. Belirsizlik içeriyor. 0 2 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Adamı? Yorumla joeblack18 +1 yıl Ne yapcan adamı? Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. dominos var 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 603 cevap paylaştı. Adamla mantar dükkanı açın. 1 2 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl İşte en mantıklı cevap Yorumla aynadakiajan +1 yıl Beğen bari 🤪 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evidne yap abla 0 1 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Yok o adam da lazm Yorumla
Haaneke Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Mantarlı pizza yapılıyor. 0 5 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Sade mantar Yorumla Haaneke +1 yıl Menüsünde mantarlı yemek olan bir lokantaya gidip sade mantar istediğini söyleyebilirsin. Ya da market veya pazardan alıp kendin pişirebilirsin. Fast food restoranlarda yaparlar mı bilmiyorum. Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Ama adam da gelsin Yorumla Haaneke +1 yıl O adamı da mı canın çekti :D O konu da bişey söyleyemicem Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Adamla mantar yemek istiyorum Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Hiç bilmiyordum. Mantar da pek sevmem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yok. Mantarı oldum olası sevmemişimdir. Belirsizlik içeriyor.
Adamı?
Ne yapcan adamı?
dominos var
Adamla mantar dükkanı açın.
İşte en mantıklı cevap
Beğen bari 🤪
Evidne yap abla
Yok o adam da lazm
Mantarlı pizza yapılıyor.
Sade mantar
Menüsünde mantarlı yemek olan bir lokantaya gidip sade mantar istediğini söyleyebilirsin. Ya da market veya pazardan alıp kendin pişirebilirsin. Fast food restoranlarda yaparlar mı bilmiyorum.
Ama adam da gelsin
O adamı da mı canın çekti :D O konu da bişey söyleyemicem
Adamla mantar yemek istiyorum
Hiç bilmiyordum. Mantar da pek sevmem.