Yeme & İçme Dışarıdan sağlıklı ne yiyecek söylenebilir? screlilau Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Lahmacun dışında Güncellemeler+1 yıl Salata dışında Dışarıdan sağlıklı ne yiyecek söylenebilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Tavuk porsiyon, makarna, yeşillik uygun oranlarda gayet sağlıklı. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Bence salata ve ton balığı 0 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Ton Balığı al ekmek al limon varsa Ton balığna birde limon sıkk offf ne güzel oluyor biliyormusun 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Salata olabilir veya da bilemedim yani tavuklu salata falan. 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bowl kaseler oluyor, onlar sağlıklı 0 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tavuk ızgara 0 5 Yorumla screlilau +1 yıl O sağlıklı Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sağlıklı ye işte Yorumla screlilau +1 yıl Ama ızgara yapmak için elimde alet falan yok Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Hazır pişmiş var ondan al Yorumla screlilau +1 yıl Sağlıksız onlar Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Pilic cevirme 0 5 Yorumla screlilau +1 yıl Sağlıklı dedim ya Yorumla MyColorDark +1 yıl Piliç cevirme sağlıksız mi? Dış kızarmış derisini soy, gayet sağlıklıdır. Yorumla screlilau +1 yıl Kızartma bi kere o Yağlı Yorumla MyColorDark +1 yıl Ne yaparsan yap umurumda degil Yorumla screlilau +1 yıl Ayıp ya Yorumla
Liim10 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Corba 0 7 Yorumla screlilau +1 yıl Çorba dışında Yorumla Liim10 +1 yıl Sende o dışın da bu dışında diyip duruyon Yorumla screlilau +1 yıl 3 şey dışında Yorumla Liim10 +1 yıl Tavuk pilav Yorumla screlilau +1 yıl Pilav sağlıksız Yorumla Liim10 +1 yıl Dayicim aç kal s. et Yorumla screlilau +1 yıl Ama ölürüm 🥺 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 624 cevap paylaştı. Iskender 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tavuk porsiyon, makarna, yeşillik uygun oranlarda gayet sağlıklı.
Bence salata ve ton balığı
Ton Balığı al ekmek al limon varsa Ton balığna birde limon sıkk offf ne güzel oluyor biliyormusun
Salata olabilir veya da bilemedim yani tavuklu salata falan.
Bowl kaseler oluyor, onlar sağlıklı
Döner ev yemekleri çiğ köfte
Tavuk ızgara
O sağlıklı
Sağlıklı ye işte
Ama ızgara yapmak için elimde alet falan yok
Hazır pişmiş var ondan al
Sağlıksız onlar
Pilic cevirme
Sağlıklı dedim ya
Piliç cevirme sağlıksız mi? Dış kızarmış derisini soy, gayet sağlıklıdır.
Kızartma bi kere o
Yağlı
Ne yaparsan yap umurumda degil
Ayıp ya
Corba
Çorba dışında
Sende o dışın da bu dışında diyip duruyon
3 şey dışında
Tavuk pilav
Pilav sağlıksız
Dayicim aç kal s. et
Ama ölürüm 🥺