Sahanda yumurta ya da gelsin patates kızartması olmadı mı çek ondan patatesli böööreeek😀😀😀

Sahanda yumurta ya da gelsin patates kızartması olmadı mı çek ondan patatesli böööreeek😀😀😀
Sahanda yumurta olmazsa olmazımız ama bal-ceviz ikilisi, kıymalı-peynirli su böreği. Anaaaaaaaaaaaaa say say bitmiyor ki ya. Çok bişey değil İşte şurdakilerin hepsi olsun yaaaaa. Bizim şeyhlerden neyimiz eksik? 😂😂
Güzel bir soğuk sandviç ve cold brew eşliğinde denize karşı otururduk. Sonra sana derdim ki ''ne İstanbul eski İstanbul, ne cold brew eski cold brew, ne de Biskrem eski biskrem. Eskiden içi daha bir çikolata doluydu ve bisküvi kısmı daha bir ağızda dağılırdı. Gramajını da düşürdüler hep biliyor musun o eski hali yok. Bazen kendimi buna hüzünlenirken buluyor ve soğuk bir duş almadan kendime gelemiyorum.''
Cevap
16Cevap
Aç kalırdın kesin seni lafa tutar o arada hepsini gömerdim :))
Yemek yerken he he ondan der ben seni gıcık edebilirim ayrıca çok hızlı tüketirim göz açıp kapamaya ne olduğu anlamdan kalkarsın masadan :))
Çok kolay oldu işte bu kadar :))
Evde uğraşmazdım seni eski hisara denize karşı kahvaltıya götürürdüm misss gibi hoşgeldinnnn🌸🥳
Ben yakınım oraya 😀
Dudayev mesela😀
Olsun 😀
Bööööörek değil börek. 😄
Gelmiyorum kahvaltıya böööööörekmiş kendin ye 😝😝😝
😄 Hayır yaaa bunca yıl dostluktan sonra bana bunu yapamazsın fjfkg
Öğle yemeğine kadar aç kalır, öğlen de haşlanmış yumurtalı çoban salatası ve bir dilim ekmek ilen idare ederdiniz ^^
Günaydın.
Domatesli omlet
Zeytin
Kaşar peynir
Salatalık yemiş olurdun.
patates kızartması, bal ceviz, haşlanmış yumurta ^^
Patates kızartması
Peynir
Roka yeşillik
Kıymalı börek
Bunlar olabilirdi
Bi kazan çay (çünkü çok içerim)😂
Aç kalırdınız çünkü bu sabah kahvaltı yapmadım
Sen yapacağın için bilemem ablacığım 😂
Croissant 🥐 ve kahve 😃
Sana süt
Bolca yeşillik zeytin peynir yumurta 😄
Aklına gelebilecek her türlü kahvaltılık 😄
Sondan başlasam mı, bilemedim.
Güzel bir gözleme yanına da kahvaltılık oh mis.
Serpme olurdu belkı ne yersen yersın
Günaydın superReyis.
Kahvaltı tabağı
Böğrek mi börek mi 🤣
sucuklu yumurta : )
serum :D
Eskihisar sahiline gideriz
Yumurta
Yemezdik
Pankek
Çay cigara
Tüh çekmedim 😂