Yeme & İçme Çaya limon sıkılır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Çaya limon sıkıyor musunuz? HAYIR çaya limon sıkılmaz EVET çaya limon sıkılır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Ey KS ahalisi.. ortadan ikiye karpuz gibi bölünmüşsünüz Niye böyle oldu Çaya limon sıkılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kışın hastalıklardan korunmak için çaya limon sıkılır 🍋🍋 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı. Evet sıkılır limon minik minik doğranır öyle atılır bir arkadaşım da görmüştüm 1 0 Yorumla
Hicran16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Genelde grip olunca sıkarım ya da içine atarım şekerli içtiğim için de bana göre harika bir tat 1 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Çay da limon sevmiyorum ben ya. Demli sekersiz bazen ruh halime göre az şekerli tercihim oluyor 1 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Annem kanser hastası limon sıkmadanİçemiyor Limon sıkınca içebiliyorYani sıkılır 1 0 Yorumla
zihinselsancı Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Hiç denemedim, fakat on yargili yaklaşmak istemem deneyeceğim. 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Çay hiç sevmem sıcak çaya limon çayı çaylıktan çıkarır 1 1 Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Ihlamur gibi olur Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ben limonu elma gibi yemeyi seviyorumÇayımada şekerden başka bişey karıştırmam 1 0 Yorumla
Haaneke Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl 2-3 damla yeterli fazlası çok ekşi oluyor çayın tadı kaçıyor 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çaya limon sıkılmaz. 2 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ihlamura sıkarım sadece 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ben sıkarım sıkılır herhalde 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 978 cevap paylaştı. Evet sıkılır, ben sıkmıyorum. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sıkılır da ben tadını pek sevemiyom 😅 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. her şey orijinal hâli ile güzel 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Sıkılır ama özelliği kalmaz bence iyi olmuyor. 1 0 Yorumla
destina8373 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Evet çaya limon dikilir 1 1 Yorumla destina8373 +1 yıl Sıkılır Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çaya ihanettir bu 😪 1 0 Yorumla
apoptygma1 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evet, bazende dilim olarak cayda kullaniyorum. 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. ben sıkmıyorum. Zaman zaman suya sıkarım. 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hastalıklardan korunmak istiyorsan sıkılır net 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Ekşi severler sıkar 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Ben sıkmam 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Yooo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kışın hastalıklardan korunmak için çaya limon sıkılır 🍋🍋
Evet sıkılır limon minik minik doğranır öyle atılır bir arkadaşım da görmüştüm
Genelde grip olunca sıkarım ya da içine atarım şekerli içtiğim için de bana göre harika bir tat
Çay da limon sevmiyorum ben ya. Demli sekersiz bazen ruh halime göre az şekerli tercihim oluyor
Annem kanser hastası limon sıkmadan
İçemiyor
Limon sıkınca içebiliyor
Yani sıkılır
Hiç denemedim, fakat on yargili yaklaşmak istemem deneyeceğim.
Çay hiç sevmem sıcak çaya limon çayı çaylıktan çıkarır
Ihlamur gibi olur
Ben limonu elma gibi yemeyi seviyorum
Çayımada şekerden başka bişey karıştırmam
2-3 damla yeterli fazlası çok ekşi oluyor çayın tadı kaçıyor
Çaya limon sıkılmaz.
Ihlamura sıkarım sadece
Doguda yarim limon bir bardaga atilir, sıkılmaz.
Ben sıkarım sıkılır herhalde
Evet sıkılır, ben sıkmıyorum.
İhtiyarlar sıkıyor genelde.
Ben sevmiyorum
Sıkılır da ben tadını pek sevemiyom 😅
her şey orijinal hâli ile güzel
Sıkılır ama özelliği kalmaz bence iyi olmuyor.
Hayır çayın kendi has tadı kaybolur
Evet çaya limon dikilir
Sıkılır
Çaya ihanettir bu 😪
Ben mermi sıkıyorum aslanım
Bence sıkılmaz ben sevmiyorum oyle
Evet, bazende dilim olarak cayda kullaniyorum.
Hayır sıkılmaz balık mu bu 😃
ben sıkmıyorum. Zaman zaman suya sıkarım.
Muhabbet e sıkılmasin da😅
Hastayken, evet. Normalde sıkmam.
O ne öyle ya ıhlamur mu içiyoruz 😄
Hastalıklardan korunmak istiyorsan sıkılır net
sıkmam tadını bozuyor
EVET çaya limon sıkılır
Ekşi severler sıkar
Sıkılır
Sıkılır tabiki
Sıkılabilir
Hayıır
Ben sıkıyorum. Muhteşem oluyor.