Siyah ve bitki çayınıza limon sıkıyor musunuz? Çaya limon eklemenin mideyi rahatlatmak, metobolizmayı hızlandırmak gibi başka bir-çok faydası vardır. Ben ıhlamur çayına küçük bir dilim ekliyorum.
Akşam yemeğinden bir saat sonra bir ya da iki fincan içerim çay. Birincisi sırf dem olur çok severim öyle. Limonlu içmek istersem komple bir limonu sıkarım çaya öyle içerim. Ayarım yok benim😬
Çaya limon sıkmayı sevmem. Genelde kış çayında limonu sık sık kullanırım birde papatya çayı içerken tercih ediyorum onun dışında çayda ki aroması hoş gelmiyor bana.
aaaa denedin mi :D ben bu kebaba limon sıkma olayını karantinadayken öğrendim ondan dolayı daha deneme imkanım olmadı kjfhkjghdf gerçi lahmacun ve içli köfteye falan da sıkıyoruz şimdi düşününce güzel olabilir fkjhkjd
Ne denemesi ya şaka yaptim hdhdjd ayrıca Anadalı babuşlarin metobolizmayı hızlandırdığı için limon sıkacagina inanıyor musun adamlar kahvaltıda bile et yiyor
Bazen sabah kalktığımda limon suyu içiyorum fakat geçen hafta online derse girerken pratik olsun diye suya karıştırdığım limonu yeşil çayıma eklemiştim. Neden olmasın?
Arada limon da ilave ediyorum ama alışkanlığım yok. O yüzden evdeyken her an aklıma gelmez. Dışarıda bir cafede mutlaka aklıma gelir ama ne hikmetse. 😃