Yeme & İçme Balığı kızartmak vitaminlerini öldürür mü? marall3 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Balığı çiğ ye diyenler fırında pişirmek diye bi şey var hatırlatırım Balığı kızartmak vitaminlerini öldürür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Öldürmez 0 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Balığı kızartmak vitamin değerlerini öldürmez. Fırında yapmak ne kadar sağlıklı olsa bile, yağda tava icerisinde de kızartabilirsiniz 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Biraz öldürebilir ama bence bir şey olmaz. Araştırmak lazım. 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 985 cevap paylaştı. Besin değerlerinin bir çoğu ölüyor maalesef. 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diri diri mi yiyelim 0 1 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Biliyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Öldürmez
Balığı kızartmak vitamin değerlerini öldürmez. Fırında yapmak ne kadar sağlıklı olsa bile, yağda tava icerisinde de kızartabilirsiniz
Biraz öldürebilir ama bence bir şey olmaz. Araştırmak lazım.
Japonlar boş yere çığ balık yemiyor adamlar benim gibi zeki
Fırında ya da ızgarada yap
Hayir ne alaka kim veriyo bu akillari
Besin değerlerinin bir çoğu ölüyor maalesef.
Ne alaka abi
Diri diri mi yiyelim
Biliyoruz
Ben çiğ seviyorum
Sen cig ye
Yokkkk