Yeme & İçme Yemek yarışmasına katılacak olsanız hangi yemeği yapmak isterdiniz? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Herkes istediği yemeği yapmakta serbest olucak, peki siz ne yapmak isterdiniz?🔪❤️ Yemek yarışmasına katılacak olsanız hangi yemeği yapmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Etraflıca düşünüp öyle karar vermek isterim. Muhtemelen zor bir yemek seçerdim göze girmek için. 0 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl En sevdiğim yemeği tüm dünyaya tanıtmak isterdim.🥺😔 0 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 342 cevap paylaştı. Bilemedim şimdi 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sucuklu yumurta 😅 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,4b cevap paylaştı. noodle yapim ben TwT 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Etraflıca düşünüp öyle karar vermek isterim. Muhtemelen zor bir yemek seçerdim göze girmek için.
En sevdiğim yemeği tüm dünyaya tanıtmak isterdim.🥺😔
Gulaş ya da tikka masala soslu tavuk
Bilemedim şimdi
Sucuklu yumurta 😅
noodle yapim ben TwT
Kayseri yağlaması