Dün yedim ve böyle bir tat yok, Allah’ım, Allah’ım, nutellayla muhteşem ötesi oldu😄, peynirle de iyi gidebilir, boşuna gidip donutsa para saymayın, pişi sadece su ve unla yapılan bir yiyecek, sonrasın da içine ne katacağınıza karar verirsiniz😅 Gününüz neşe dolu geçsin✌🏻
😍😋Merhaba selilütlerrr.. merhabaaa, aşırı yağ ve şeker ürünleri katiyen sağlıksız olmasına rağmen yiyoruz evet ama unutmayalım ki ilerde bu yediklerimiz bize zarar veriyor/verecek eğer sağlıklı beslenmezsek ve spor yapmazsak, aman dikkat😬😅👍🏻
Kesinlikle pişi, hakiki donat o kadar şekerli ki yiyen nasıl şeker komasına girmiyor anlamıyorum. Malzemeleri aynı olsa da dış kaplama da kı fark çok fazla. Tabi bu da ülkesine göre değişiyor. Rusya da ponçiki derler istersen aynı pişi gibi sadece içine istediğini koyarlar istersen dısını kaplarla yenilecek şekilde şekerlidir. Ama Amerikan donatları valla kalp krizi geçirtir.
Pişinin içine ne koyarsan koy yakışıyor, farklı bir büyüsü var. Kahvaltıda, akşam yemeğinde, öğlen her türlü tüketiliyor. Kim bulduysa getirin o adamı buraya. 😄
Pişi diyince aklıma pişi yapmaya çalışırken kendini piş'iren bir şapşal geliyor :D :D donat bir kere yedim bu kadar saçma bir şey olamaz. Pişi tercihim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben tuzlu lezzetleri daha çok seviyorum. Çörekotlu pişi en sevdiğim kızartmalardan birisidir
O kadar da abartılacak bir yanı yok gadası
Abartmadım ki zaten😄
😍😋Merhaba selilütlerrr.. merhabaaa, aşırı yağ ve şeker ürünleri katiyen sağlıksız olmasına rağmen yiyoruz evet ama unutmayalım ki ilerde bu yediklerimiz bize zarar veriyor/verecek eğer sağlıklı beslenmezsek ve spor yapmazsak, aman dikkat😬😅👍🏻
Sana katılıyorum ☝🏼
Ellerine sağlık👍🏻
Sağ olunuz🙏🏻
Kesinlikle pişi, hakiki donat o kadar şekerli ki yiyen nasıl şeker komasına girmiyor anlamıyorum. Malzemeleri aynı olsa da dış kaplama da kı fark çok fazla. Tabi bu da ülkesine göre değişiyor. Rusya da ponçiki derler istersen aynı pişi gibi sadece içine istediğini koyarlar istersen dısını kaplarla yenilecek şekilde şekerlidir. Ama Amerikan donatları valla kalp krizi geçirtir.
Çok haklısın 👍🏻
Pişinin içine ne koyarsan koy yakışıyor, farklı bir büyüsü var. Kahvaltıda, akşam yemeğinde, öğlen her türlü tüketiliyor. Kim bulduysa getirin o adamı buraya. 😄
Çok haklısın ğ
*👍🏻
Pişi diyince aklıma pişi yapmaya çalışırken kendini piş'iren bir şapşal geliyor :D :D
donat bir kere yedim bu kadar saçma bir şey olamaz. Pişi tercihim
Aman bundan sonra dikkatli ol😅
Ben değil kendini pişiren olsun :D
İşte bende onu diyorum🤣 dikkat et
Pişi tabiki çünkü hem tatlı hem tuzlu olarak yeniyor 😃 ama fazla yağlı işte safra kesesi olmayanların bünyesi kabul etmiyor 😂
Tüh ya😅
Sonuclarına katlanarak arada kacamak yapıyorum 🙊
İkisini de severim ama bizde pişi hep sade olur çikolatalısını denemedim de lezzetli görünüyor valla canım çekti afiyet olsun 🌼
😅, çok teşekkür ederim
Rica ederim 😊
Donut hiç yemedim, pişi en sevdiğim çekirdek yer gibi sayısız hem de))
🙂
Donut ne ya gevurların çalmadığı bi tek donumuz kaldı🤔😂😂
Yakın da o da olur😅
😂😂
pişi ama içinde dolgu olmadan yanında reçel ve ezine ile
Dün söyledim içine reçel de katılıp yiyebilinir diye 👍🏻
Pişi tabisi birde yanında peynir ve sıcak bir çay olmalı...
Off öyle de iyi gider ✌🏻
Çikolata lı pişi tatmadım ama pişi. cok yedim güzel yapan olursa çatalı mı alır gelirim 😋😊
Buyur kardeş😃
Benim için hiç fark etmiyor afiyet olsun :D
😃sağ ol
Pişi olsun bizim olsun.
Afiyet olsun
Sağ ol
Donut iğrenç bir tadı var ya da yediğim yerde öyleydi 🥺
E tabi iğrenç, Türkiye de yapılan ne var ki kaliteli olan🤦🏻
Evet 🤷♀️
Bizim kültürümüze ait olan pişi. Pişiyle büyüdük donat çok şey kaybettirmez.
Helal 👍🏻
yaaaa canım çekti allah seni ne yapmasın nefis görüniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yapımı çok kolay aslında, sen marifetli ellerinle bence bu pişiyi çok güzel yapabilirsin
başkası yapsa benim için şahane olur 🤪
Donuts ve pişi ayrı şeyler 🙏
Onu biliyor canım ben hangisini tercih edersiniz diye sordum zaten✌🏻
Donut tercih ederim. Ama pişi de güzel oluyor