2 ay
Hoşaf mı, limonata mı?

Limonata
Teşekkür ederim maviş 🩵
Rica ederim sosi 🩵
Limonata
Cevap
35Cevap
Erkek hoşaftan ne anlar sözü doğruymuş hepsi limonata demiş sjsjs. Ben de limonata diyorum ama karpuzlu olsun
Ay pardon eşek yazacaktım ikisini birbirine karıştırdım 😂
Fark ettim 🤣
Eşek olduğumuzu yüzümüze vurmasan iyiydi alındım 😂😂https://encrypted-tbn0. gstatic. com/images? q=tbn:ANd9GcRtYN3r_b6H7_c_a82GKSk5pAbCXVngeA6gFQ&usqp=CAU
linkte Shrek deki eşek vardı ama resmi gelmemiş 🙈😅
ikisini de çok seviyorum ve çok lezzetli oluyorlar ama canım şu an limonata çektiği için limonata diyorum
İçinde meyve taneleri olan çoğu yiyecekten haz etmem. Limonata alayım ben.
Güzel yapılmış komposto gibisi yoktur.
Afiyet olsun benim için fark etmez yani ikisini de severim ama bu ikisi arasından tabi ki de limonota daha güzel bir tercih olacaktır benim için.. . ama hoşaf da güzeldir tabi ki de
Hoşaf bulgur pilavı ile güzel olur limonata her türlü 🤔 limonata olsun ama el yapımı 😌
Taze meyvelerle yapılan hoşafın yerini hiçbir şey tutamaz.
Pilavın ve diğer bazı yemeklerin yanında olursa hoşaf, yemeksiz içmek gerekirse limonata.
Limonata tabi.
Limonata güzel ama ictikten sonda mide eskimesi oluyor
Sağlığın nasıl ıyimisin
Teşekkür ederim, İyiyim.
Rica ederim her daim iyi olman dileğiyle maviş
Tanışıyor muyuz?
Ben 7 yıldır burdayım sorularına cvp. Bakarım ama yazmazdim taki Birgun rahatsızlığını yazmıştın soru cvp kısmında ondan ötürü yazdım özele yazdım cvp vermedin bende burdan yazdim
Anladım, teşekkür ederim. Özelde sohbet etmiyorum.
Rica ederim anladim o yüzden hal hatirdan başka bısey yazmadım burdan yazdim sonuçta evli bir bayansiniz
Teşekkürler
Bende tsk ederim anlayışınız için
Hosaf kesinlikle hoşaf
Tercihim limonata ama hoşafı da severim 😊 olsada içsek
İkiside ama şu an hoşaf
Merhaba..
İkisinide çok seviyorum Aslında
Limonata çok severim😉
Ev yapımı limonata
Limonata güzel olur
Limonata buz gibi 👌🤤
Vişne hoşafı ise onu seçerim 😋