Yeme & İçme 2 ay Erik marmelatı yaptım, çok güzel gözükmüyorlar mı sizce de? m ManquerFenomen Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Müthiş lezzetli oldularrrr 😍😋 Erik marmelatı yaptım, çok güzel gözükmüyorlar mı sizce de? Cevapla 34 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
AliceMixfieldFenomen Takip Et Master Yaş: 23 2 ay Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Renkleri şahane olmuş ellerine sağlık 1 1 Yorumla Manquer 2 ay Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
Siyahkadife Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Aşırı iyi 😍 bayıldım. Bizim evde erik dolu hiçaklıma gelmedi böyle fikir. Ellerine sağlık. 1 4 Yorumla Manquer 2 ay Teşekkür ederim ☺️ kızılcık da ekleyin şahane oldular Yorumla Siyahkadife 2 ay İyi fikir 😊 sana afiyet olsun Yorumla Manquer 2 ay Tekrar teşekkür ederim 🌸 Yorumla Siyahkadife 2 ay rica ederim. 🌺 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. bende yaptım geçen hafta lezzetli oluyor ekşi tatlı arada bi tat 1 2 Yorumla Manquer 2 ay Çok lezzetli olduğu için daha çok yapmaya karar verdik, kavanozlar dolusu :)) afiyet olsun size de Yorumla Illecebrous 2 ay Size de :) Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 608 cevap paylaştı. Evet çok güzel gözüküyor. Eline koluna sağlık 1 1 Yorumla Manquer 2 ay Teşekkürler Yorumla
FigmudSreud Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 466 cevap paylaştı. 1 değil 2 değil tam 10 kavanoz erik marmelatı 99 tl 1 3 Yorumla Manquer 2 ay Bal deresi 😃 pardon marmelat deresi 😂 Yorumla FigmudSreud 2 ay Aha marka ismini de bulduk sıra geldi trendyoldan satış yapmaya. d Yorumla Manquer 2 ay O işş sende Teoo 😄 Yorumla
Oropaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Elinize sağlık ama deneyemedikten sonra 😪😃 1 2 Yorumla Manquer 2 ay Doğru 😃☺️ Yorumla Oropaa 2 ay 😃 Yorumla
Kayraalev Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 86% 2 ay Sizin eve ışınlanıyorumm😁🤭💜elimde Urfa biber salçası ile kapıyı açç💜 1 6 Yorumla Manquer 2 ay Çokkk cazip bir teklif 😄 açtım koş koşş Yorumla Kayraalev 2 ay 😁😁ay peşimde yakışıklı bir korumam var o da gelsin mi😂 Yorumla Manquer 2 ay O kim kii 🙄 Yorumla Kayraalev 2 ay Korumam, aşiret olmak başa bela🤭🤭 Yorumla Manquer 2 ay Ciddi misin yaa 😄 Yorumla Kayraalev 2 ay Valla ciddiyim kapıda duruyor gittiğim her yerde benimle japon yapıştırıcı kılıklı adsm Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. çok güzel 😌 ben de kışın portakal reçeli yapmıştım 1 1 Yorumla Manquer 2 ay Bunu de denemelisin müthiş! Kızılcık da var.. tatlı ekşi 😋😋
Rose83 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 356 cevap paylaştı. Annemde yaptı lezzetli oluyor evet. Elinize sağlık. 1 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 2 ay Çok güzel görünüyor. Afiyetle yiyin. 1 1 Yorumla Manquer 2 ay Teşekkür ederim Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 496 cevap paylaştı. Eline sağlık…Çok güzel görünüyorlar… 1 1 Yorumla Manquer 2 ay Teşekkür ederim Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Çok güzel gözüküyor elinize sağlık. 1 1 Yorumla Manquer 2 ay Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
derm0 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 92% 2 ay Abiii çok güzel oluyo bunlar 1 2 Yorumla Manquer 2 ay :))) teşekkür ederim ☺️🌸 Yorumla derm0 2 ay Muah Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet harika eline sağlık 😘 1 1 Yorumla Manquer 2 ay Teşekkür ederim ☺️🌸 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 680 cevap paylaştı. Ellerine sağlık evet çok güzeller 1 5 Yorumla Manquer 2 ay Teşekkür ederim ☺️ MuhteşemGüneş 2 ay Ne demek en sevdiklerimden kışın bunu incecik kurutup kahve yanı pestil de yapabilirsiniz 😋 Manquer 2 ay Ben etik ve kızılcık karışık yaptım ☺️ ekşi tatlı çok lezzetli olmuş bu haliyle Manquer 2 ay Erik* MuhteşemGüneş 2 ay Kızılcığı tek başına da severim ekşi ekşi maşallah bunları yapan kalmadı 😊
Wineandorange Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 532 cevap paylaştı. Ellerine sağlık afiyetle ye🌸 1 1 Yorumla Manquer 2 ay Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 44% 2 ay Elinize sağlık gayet güzel duruyor 🙏🙏 1 1 Yorumla Manquer 2 ay Teşekkür ederim Yorumla
Asilzade__ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 2 ay şu an bunu yapmak atomu parçalamaktan daha zor geliyor bana nasıl yapabiliyorsunuz bunları? Hamarat hemcinslerime acayip pozitifim👏☺️ 0 0 Yorumla
kalpsancısı17 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 93% 2 ay Bii kavanoz gönderir misin bana? Okul okuyorum sevap kazanırsın. ) 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 107 , eic 50% 2 ay Yeme & İçme konusunda 809 cevap paylaştı. Gayet güzel bir renk ve tat oldugu görüntüden belli. Simdiden size afiyet olsun. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Renkleri şahane olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ederim ☺️
Aşırı iyi 😍 bayıldım. Bizim evde erik dolu hiç
aklıma gelmedi böyle fikir. Ellerine sağlık.
Teşekkür ederim ☺️ kızılcık da ekleyin şahane oldular
İyi fikir 😊 sana afiyet olsun
Tekrar teşekkür ederim 🌸
rica ederim. 🌺
bende yaptım geçen hafta lezzetli oluyor ekşi tatlı arada bi tat
Çok lezzetli olduğu için daha çok yapmaya karar verdik, kavanozlar dolusu :)) afiyet olsun size de
Size de :)
Evet çok güzel gözüküyor. Eline koluna sağlık
Teşekkürler
1 değil 2 değil tam 10 kavanoz erik marmelatı 99 tl
Bal deresi 😃 pardon marmelat deresi 😂
Aha marka ismini de bulduk sıra geldi trendyoldan satış yapmaya. d
O işş sende Teoo 😄
Elinize sağlık ama deneyemedikten sonra 😪😃
Doğru 😃☺️
😃
Sizin eve ışınlanıyorumm😁🤭💜elimde Urfa biber salçası ile kapıyı açç💜
Çokkk cazip bir teklif 😄 açtım koş koşş
😁😁ay peşimde yakışıklı bir korumam var o da gelsin mi😂
O kim kii 🙄
Korumam, aşiret olmak başa bela🤭🤭
Ciddi misin yaa 😄
Valla ciddiyim kapıda duruyor gittiğim her yerde benimle japon yapıştırıcı kılıklı adsm
çok güzel 😌 ben de kışın portakal reçeli yapmıştım
Bunu de denemelisin müthiş! Kızılcık da var.. tatlı ekşi 😋😋
Annemde yaptı lezzetli oluyor evet. Elinize sağlık.
Çok güzel görünüyor. Afiyetle yiyin.
Teşekkür ederim
Eline sağlık…Çok güzel görünüyorlar…
Teşekkür ederim
Çok güzel gözüküyor elinize sağlık.
Teşekkür ederim ☺️
Abiii çok güzel oluyo bunlar
:))) teşekkür ederim ☺️🌸
Muah
Evet harika eline sağlık 😘
Teşekkür ederim ☺️🌸
Ellerine sağlık evet çok güzeller
Teşekkür ederim ☺️
Ne demek en sevdiklerimden kışın bunu incecik kurutup kahve yanı pestil de yapabilirsiniz 😋
Ben etik ve kızılcık karışık yaptım ☺️ ekşi tatlı çok lezzetli olmuş bu haliyle
Erik*
Kızılcığı tek başına da severim ekşi ekşi maşallah bunları yapan kalmadı 😊
Ellerine sağlık afiyetle ye🌸
Teşekkür ederim ☺️
Elinize sağlık gayet güzel duruyor 🙏🙏
Teşekkür ederim
şu an bunu yapmak atomu parçalamaktan daha zor geliyor bana nasıl yapabiliyorsunuz bunları? Hamarat hemcinslerime acayip pozitifim👏☺️
Bii kavanoz gönderir misin bana? Okul okuyorum sevap kazanırsın. )
Gayet güzel bir renk ve tat oldugu görüntüden belli. Simdiden size afiyet olsun.