Yeme & İçme Bu sabah kahve ictiniz mi? Aslı306 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben sade turk kahvesi iciyorum. Ictigim en aci kahve cunku haftaya bugun yurtta icemicem. Bu sabah kahve ictiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Evet içtim afiyet olsun 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İçmiştim. 0 4 Yorumla Aslı306 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Teşekkür ederim, sana da afiyet olsun. Yorumla Aslı306 +1 yıl Tesekkurler Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Rica ederim. Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Henüz çay içiyorum kahveye geçmedim daha 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Daha içmedim ama içerim şimdi 0 2 Yorumla Aslı306 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Kadjdaks +1 yıl 😽 Yorumla
Samielkufi31 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Evet annemle içtik 1 4 Yorumla Aslı306 +1 yıl Afiyet olsun annene baya duskunsun sanirim. Samielkufi31 +1 yıl Evet hemde cok saolasin Aslı306 +1 yıl Allah annene uzun omur versin rica ederim. Samielkufi31 +1 yıl Teşekkürler ediyorum
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl İçiyorum 😁 0 2 Yorumla Aslı306 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
sananeismimdn Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kahve sevmiyorum 0 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet içtim afiyet olsun
İçmiştim.
Afiyet olsun
Teşekkür ederim, sana da afiyet olsun.
Tesekkurler
Rica ederim.
Henüz çay içiyorum kahveye geçmedim daha
Daha içmedim ama içerim şimdi
Afiyet olsun
😽
Sabah kahve içemiyorum
Evet annemle içtik
Afiyet olsun annene baya duskunsun sanirim.
Evet hemde cok saolasin
Allah annene uzun omur versin rica ederim.
Teşekkürler ediyorum
İçiyorum 😁
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
hayır
henüz içmedim
Turk kahvesini sevmiyom
Kahve sevmiyorum
Afiyet olsun