Yeme & İçme Günaydın kahveleri içildi miiii? avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Günaydınnn süper haftalar olsundu☺️😀🙃😂Hiçç merak edilmiyoruz da artık yazıklar olsun KS ekibi😇😂😂 @kssoruyor Günaydın kahveleri içildi miiii? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 5 ay Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Bugün kahve içmedim ancak akşam içerim sadece çay içtim gadası 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 5 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Evet içildi tabiki şimdi iyi geceler kahvesi de içilecek 😄 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 5 ay Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Günaydın.. kahve yerine çay tercih ediyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Günaydın içmedim 0 0 Yorumla
00_blacksea_00 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 53% 5 ay çay içmeye devam kahve yapan birisi olunca içerim artık 1 0 Yorumla
karaçocuk3888 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% 5 ay Günaydın Çok oldu içeli ama bitane daha içebilirim 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 5 ay Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Yok ki bir kahve ikram edenimiz 0 0 Yorumla
kuzennn000_ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 632 cevap paylaştı. şu an içiliyor🙂 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 5 ay Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. İçilmedi 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 751 cevap paylaştı. 2. Bile içildi 1 0 Yorumla
m Ritchson Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kahve pek aramam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bugün kahve içmedim ancak akşam içerim sadece çay içtim gadası
Evet içildi tabiki şimdi iyi geceler kahvesi de içilecek 😄
Günaydın.. kahve yerine çay tercih ediyorum
Günaydın içmedim
çay içmeye devam kahve yapan birisi olunca içerim artık
Günaydın
Çok oldu içeli ama bitane daha içebilirim
Yok ki bir kahve ikram edenimiz
şu an içiliyor🙂