Yeme & İçme 2 ay Sizce en lezzetli domates hangisi? Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Hangi domatesi tercih edersin? Yumurta domates Çanakkale domates Çeri domates Salkım domates Pembe domates Tarla domates Yeşil domates Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce en lezzetli domates hangisi? Cevapla 20 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AliceMixfieldFenomen Takip Et Master Yaş: 23 2 ay Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Benim için hiç fark etmiyor hepsinin görünüşü güzel oluyor. Favorim çakır olanlar ve kıpkırmızı olup taş gibi olanlar. Yumuşak domatese tahammülüm yok 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. en lezzetli domates kokteyl domates, böyle minik minik hafif uzunumsu elips şeklinde gibi ama tadı efsane 2 0 Yorumla
Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 45 2 ay Yeme & İçme konusunda 463 cevap paylaştı. Tarla domatesi ile pembe domates arasında kaldım ama zaten biz miniklerinden alıyoruz, ne denildiğini bilmiyorum, Canan Karatay en son televizyonda bu mevsimde domates yenilmez diyordu. 1 0 Yorumla
BenElmas Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 86% 2 ay Bence en güzeli pembe domates çilek abla sen de benim soruma gelsene beyaz oje sürdüm nasıl oldu diye sordum günün sorusu oldu ❤ 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 26,7b cevap paylaştı. Yumurta domates bence.. küçük oldukları için güzeldir ama fark etmez ben sebzelerde pek seçici değilim genelde hepsini severim. 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 39 2 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. En lezzetli tarla domatesidir, tarlada yetişen pembe domatesde olur kirmizida önemli olan açık havada geç yetişmesi 1 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Pembe domatesle yumurta domates arasında gidip geliyorum 1 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 2 ay Bahçede kendin yetiştir tadına doyamazsn cinsi önemli değil 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 846 cevap paylaştı. Pembe ve tarla domates 1 0 Yorumla
s PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 28 , eic 80% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çeri domates çok lezzetli 1 0 Yorumla
s inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. İnan hepsi olur... ama gönlüm çeride 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Pembe domates 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 861 cevap paylaştı. Köyümün domatesi😂 pembe domates 🤤 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Guru Yaş: 25 2 ay Yeme & İçme konusunda 808 cevap paylaştı. Hepsi kabul benim için farketmez 1 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 86% 2 ay Yeme & İçme konusunda 528 cevap paylaştı. Pembeyi tek geçerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim için hiç fark etmiyor hepsinin görünüşü güzel oluyor. Favorim çakır olanlar ve kıpkırmızı olup taş gibi olanlar. Yumuşak domatese tahammülüm yok
en lezzetli domates kokteyl domates, böyle minik minik hafif uzunumsu elips şeklinde gibi ama tadı efsane
Tarla domatesi ile pembe domates arasında kaldım ama zaten biz miniklerinden alıyoruz, ne denildiğini bilmiyorum, Canan Karatay en son televizyonda bu mevsimde domates yenilmez diyordu.
Bence en güzeli pembe domates çilek abla sen de benim soruma gelsene beyaz oje sürdüm nasıl oldu diye sordum günün sorusu oldu ❤
Yumurta domates bence.. küçük oldukları için güzeldir ama fark etmez ben sebzelerde pek seçici değilim genelde hepsini severim.
En lezzetli tarla domatesidir, tarlada yetişen pembe domatesde olur kirmizida önemli olan açık havada geç yetişmesi
Pembe domatesle yumurta domates arasında gidip geliyorum
Bahçede kendin yetiştir tadına doyamazsn cinsi önemli değil
çeri ve tarla domatesi miss kokusu burnuma geldi
Pembe ve tarla domates
Bence tarla domatesi
Çeri domates çok lezzetli
İnan hepsi olur... ama gönlüm çeride
Pembe domates
Köyümün domatesi😂 pembe domates 🤤
Çanakkale domatesi.
Hepsi kabul benim için farketmez
Pembeyi tek geçerim