Yeme & İçme Kızımın doğum günü pastası nasıl olmuş 🦋? YunininTutisi Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kızımın doğum günü pastası nasıl olmuş? İlk kez yaptım, heyecanlıyım sjsjsj. 🥲 Kızımın doğum günü pastası nasıl olmuş 🦋? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Beğendim güzel olmuş nice senelere doğum günü kutlu olsun. 1 1 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Aybukedicik111 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ayyy çok güzel ayyy çok tatlı 🤣🤣🤣🥳🥳🥳🥳 1 0 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 374 cevap paylaştı. Kurdele detayını beğenmedin onun dışında mükemmel görünüyor. 1 0 Yorumla
Leonardoodavinc Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Güzel duruyor kızının doğum günü kutlu olsun !! 2 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 461 cevap paylaştı. Çok minnoş, aynı gün doğmuşuz 😊 1 2 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Size de mutlu yıllar o halde 🥲 Yorumla geçmişiolmayanadam +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çok minnoş nice senelere ✨️🥳 1 0 Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ellerine sağlık cok güzel olmuş 1 0 Yorumla
Behlül-Haznedar Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Güzel olmuş Allah analı babalı büyütsün 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Çok şirin 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Beğendim güzel olmuş nice senelere doğum günü kutlu olsun.
Teşekkürler
Ayyy çok güzel ayyy çok tatlı 🤣🤣🤣🥳🥳🥳🥳
Kurdele detayını beğenmedin onun dışında mükemmel görünüyor.
Güzel duruyor kızının doğum günü kutlu olsun !!
Çok minnoş, aynı gün doğmuşuz 😊
Size de mutlu yıllar o halde 🥲
Teşekkür ederim 😊
Güzel olmuş mutllu yıllar 🎉
Çok minnoş nice senelere ✨️🥳
Ellerine sağlık cok güzel olmuş
Ellerinize sağlık çok güzel ve tatliş duruyor
Güzel olmuş Allah analı babalı büyütsün
Güzel görünüyor, eline sağlık
Çok şirin
Çok güzel olmuş.
Aşırı tatlı😍