Güncellemeler
2 ay
Süper soru. Ya esmer diyorum esmer, beyaz un değil, Niye diyete uygun olmasın 😬😒
Diyet makarna (Tam buğday unlu) yaptım, salçasız ve sebzeli ama üzerine bir tat olsa fena olmazdı 🙄😬ketçap sıksam diyet makarnanın anlamı olmaz mı? 🤔🤣
#Edameda 🍝
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Makarna yiyeceksem onun hakkını verir bir paket kremayı boşaltırım ben diyetine filan asla bakmam. Çok az sıkabilirsin bence kalori hesabı yaptıktan sonra sorun olmaz
Vayy tam buğday unundan yapılan makarna varmıymış. Bu süper bir şey. Unlu mamul ne yerseniz yiyin tam buğday unu değilse tamamen zehirdir zaten. Afiyet şifa olsun güzel görünüyor.
Nihayet tam buğday ununu önemseyen ve doğru bulan biri çıktı 🤣
Ben hergün laboratuvarda buğday analizi yapıyorum ☺️ proteini hektolitresi alveosu gluten değerleri hepsini inceliyorum ☺️ kepeksiz olan ne varsa uzak durun zaten
Tam buğday unu en iyisi diyorlar, doğru mu
Herşeyin vitamini kabuğundadır diyorlar ya. Kepek dediğimiz buğdayın o kabuğunda insan vücuduna o kadar yararlı şeyler var ki en önemlisi sindirim sistemini düzenler. Kilo yapmaz hazmı kolaylaştırır. Kabuğunu aldıkları zaman yediğimiz gıdalar sindirimde zorluk çekiyor. Midede bir gıda ortalama 6 saatte ancak sindirilebiliyor. Beslenme düzenimiz zaten berbat. Meyveleri yemekten sonra yiyoruz yemek esnasında çok su içiyoruz yediklerimiz vücudumuza kötü yönde etki ediyor. Tam buğday unu şifadır. Vücudun her alanına ayrı ayrı etki eder.
Süpermiş 🤩 doğru yoldayım, teşekkür ederim 😄
Rica ederim ☺️ evet doğru yoldasın. Ekmek yerken bile tam buğday ekmeği tüket. En sağlıklısı bu
Zaten ekmeği sadece öyle yerim artık beyaz ekmek asla!. 😂
Diyete girdiğimden beri beyaz ekmek ağzıma sürmüyorum
Tam buğday ekmeği yersen diyete ihtiyacın da kalmıyor zaten çünkü bağırsakları çok iyi çalıştırıyor. Meyveleri de yemeklerden önce ye sonraya bırakma ☺️ birde eğer klozet kullanıyorsan ondan da vazgeç. O da bağırsakları tembelleştiriyor.
🤣 Normal wcyi unuttuk, o nasıl bir şeydi jdjdj
Onu geri getirin hayatınıza ☺️☺️
Banane ya
Sen bilirsin tabi
😂😂
😅😅
Kalori içerdiği için ve yağ içerdiği için sıkıntı olabilir. ama günlük kalori geçilmiyorsa sorun olmaz bence afiyet olsun
Kesin geçiliyordur 🤣
Büyük ihtimal hatta evet :D :D
Bu saatte makarna yeme riskini almışsın, ketçap sıkma riskini bize mi soruyorsun? :D
Ya sen gıcık mısın jdjdjdjdj
Ayrıca bu saatte dediğin saat 9daydı
Gıcık kaptıranlar sağ olsunnn sdfsdfg
9 erken mi sence? :D
Değil ama gece 12 de değil yanii
Makarna yedikten sonra emin ol hiç farkı yok 😅
Yaaa sabıııııır
Amiiinn
Ne fark eder tam buğday unuyla yapılmış sık gitsin 😁😅
Fark etmez mi, kalorisi daha az 😄
Ketçap yerine salça ile kavrulursa güzel sos çıkardı aslında. Bu biraz damak tadınada bağlı tabiki.
bende esmer un makarna neyse ketçap biraz şekere kaçıyor kalorisi yüksek ama dinlermi abiniz sıvayıp yiyorum :d
Mantıksız olur ama yiyeceklerden kacmaniza gerek yok ketçap yerine mayonez de olur salça da olur fark etmez.
Domates soslu yapsaydın da diyet olurdu zaten en azından tadı olurdu
İstersen şerbet yap dök daha lezzetli ve diyetten çıkmış olur 😂
diyet makarna yok bence sadece çok sağlıklı bir makarna yiyorsun tam buğday😀
bence sıkılmaz
çünkü ketçap içeriği diyete uygun değil
Maalesef sıkılmaz ya domatesten kendiniz sos yapın bence
Ahaha makarnadan diyet mi olur
Beyaz undan değil
Diyet ketçap varsa 😅😅
Keşke onu da üretseler
Değil mi 😅
Makarna ile diyet olmaz
Tam buğday unlu makarna dedim yaaaa 😒
21 gün ceza diyeti yapman gerek o zaman
O ne yaa zaten ben hayatım boyunca diyetteyim 😏
Mayonez ve ketçap sıkıyorum ben, yanında kola bile içiyorum.😂
Bence sıkılır ya lakin aşırıya kaçılmaması gerekir.
Diyette makarna da yenmez
Bence olur ya ketçap candır 😂