Karper peynirli severim! Kavurmalı kaşarlı versiyonu ise, yediğim simitler arasında gerçekten özel bir yere sahiptir.
Bu simitleri keserlerken enlemesine ortadan ikiye bölmüşler. Sonra içlerine bolca kaşar ve kavurma ile doldurmuşlar. Simitleri ısıtmışlar kaşarın erimesi ve dumanın yükselmesiyle öyle servis yaptılar. Yiyince kasari uzuyor dökülüyordu resmen. Simit yani bildiğin simit ama evrim geçirmiş. Yanında taze salatalık ve domitis oh miss.. 😄 Tabii çaysız olmaz, ayran veya taze sıkılmış portakal suyu da olabilir, o zaman tam anlamıyla bir ziyafet! nm nm nmm..😄
Bu saydıklarının hiç biri.. Annemin yaptığı krem peynirin üstüne yok😌😄 Doğal, kilo yapmayan, lezzetli peynir. Bugün ilk defa yaptık ve tadına baktık. Mükemmeldi. 1 tabak kadar peynir bitirdim.
Fransızca'da tam olarak seni özledim diyemezmişiz. “tu me manques” dermişiz en fazla, ki bu sen bende eksiksin demekmiş, yani özlemek Fransızlara göre eksilmekmiş
Evet, ama tek kelime'de Kayip demek. S cok sey degistiriyor. Zaten benim ana dilim Fransizca. Fransizca biliyorsaniz sizin ile egzersiz yapabiliriz isterseniz. Yani daha cok gelistirmek isterseniz.