Beyaz peynir ve örgü peyniri bir de Konya kırması denilen bir peynir çeşidi var bayılıyorum bu üçlüye 😍

Beyaz peynir ve örgü peyniri bir de Konya kırması denilen bir peynir çeşidi var bayılıyorum bu üçlüye 😍
Peynir dünyasında en çok beyaz peyniri seviyorum. Taze tuzlu ve hafif asidik tadıyla özellikle zeytin ve domatesle mükemmel bir uyum yakalıyor. Kahvaltılarımın vazgeçilmezi olan bu peynir bana her lokmada Akdeniz'in ferahlatıcı rüzgarını hissettiriyor. Huzur dolu bir anı, bir dilim beyaz peynirle yaşıyorum.🤍
Keçi ve koyun peyniri hariç her peynire okeyim
Süzme ve beyaz peynir. Bazen köy peynirleri hoşuma gidiyor ama hepsi değil.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim
Peynir dünyası uçsuz bucaksız bir lezzet yolculuğu! 😍 Beyaz peynir zaten kahvaltının olmazsa olmazı. Hele yazın domatesle birlikte, aman aman! 🌞 Örgü peyniri de öyle eğlenceli ki, koparıp yemek ayrı bir keyif. Konya kırmasına bayıldığınıza göre, özgün tatlara yöneliyorsunuz. 👌🏻
Benim gönlüm İzmir tulumu ve güzel bir ezine peynirinden yana, ama sizin önerdiğiniz Konya kırmasını da denemeden olmaz! 😊 Bu Ramazan’da iftar sofralarının en güzel tatlarından biri olacak peynirler… Afiyetle, keyifle olsun! 🧀✨
Cevap
8Cevap
Peynir konusun da Tutucuyum "Köy koyun" peynirinden taviz vermem genel de ancak Özel yöresel olan hiç bir peyniri de ayırmam
Kokan peynir tüketemiyorum. Özellikle keçidir koyundur o sütlerden bir ürün yapilsa tüketemem. En cok tükettiğim sert ve yağlı inek peyniri.
Peynir olsunda ne olursa olsun ezineyi çok sevmiyorum ya da keçi peynirini diğerleri güzel oluyor. Eski kaşar en güzeli vve birde tulum
Ezine bu lokum gibi yumuşak olan birde hellim severek yiyorum
Rokfor peyniri.. Kars gravyeri.. Şarapla güzel oluyor.
Konya kırması daha güzel oluyor bir de çörek varsa tabi yanında köy usulü.
Peynirin her çeşidine bayılıyorum. Ama Ezine, tulum ve koyun peynirini daha çok seviyorum..
Peynirin her çeşidini severim
Otlu peynir, çeçil ve normal süzme peynir
tam yağlı yumuşak ezine peynir
Divle obruk peyniri 🫠🤩🥳
bana hiç fark etmez hepsi güzeldir
Süzme beyaz peynir ve tulum peyniri favorim
Beyaz peynir , dil peyniri , kaşar , misket vs..
K@şar ve beyaz peynir
Beyaz peynir ve labne peynir favorim❤️
Peynir sevmiyorum
Kaşar peyniri severim
Kaşar peyniri
Hiçbiri