Yeme & İçme Çayın yanında abur cubur mu, kuru meyve ve çerezler mi tercih edersiniz? Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kuru meyvelere alışınca en sevdiğim abur cuburları bile ikinci plana atmaya başladım. Çayın yanında abur cubur mu, kuru meyve ve çerezler mi tercih edersiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Ben çay sevmediğim için kahve severim en çok.. yanında da sigara 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Protez dişlerim düşüyor kuru meyve olayında.Barsa çerez alırım. 1 3 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Kuru meyvede protez düşüyorsa çerez de biraz sakat gibi sert kıtır kıtır şeyler. Yorumla guapomorena +1 yıl Öylece yutuyorum onları Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl :)) Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Çayın yanında çok bişi aramam sigara varsa yetiyo...😄 1 1 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Abur cubur bile sigaradan iyidir bee sigara ne 😂😂 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Abur cubur ama hamur işleri daha güzel oluyor. OluyorDU :( diyetten önce. 1 1 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Yedikten sonra gelen pişmanlık hissi 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kuru meyve severim, çayın yanında hiç denemedim. 1 4 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Aaa denemelisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çay ne değiştirebilir ki? Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl İyi gidiyo çayla birlikte. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl teşekkür ederiz detaylı bilgilendirme için Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Abur cubur olarak sadece bisküvi. Meyvenin her türlüsünü severim yaş kuru 1 0 Yorumla
EventBoy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Çayın yanında bir şey yemezdim ama kuru meyve ile tanışana kadar. Çok iyi gidiyor. 1 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 475 cevap paylaştı. Kuru meyve Çerez patlamış mısırTatlı 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Güzel bir keke hayır demek. Bugün eşim ve oğlumun çikolatalarından attım ağZıma 1 0 Yorumla
Byeconomist4721 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Kesinlikle kuru meyve ve çerez abur cubur da nedir öyle. 1 0 Yorumla
Vurgunb Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Diyete girdim mecbur kuru meyve nitelim bugün öyle içtim ama normalde abur cuburrrr😍 0 0 Yorumla
sbinarar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl abur cubur genelde , sen hangisini tercih edersin 0 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 342 cevap paylaştı. Hepsi kabulümdür 😃 1 1 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl :)))) Yorumla
implant Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çerez. Bu arada dm kapalı 1 2 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl E yoksun ben de sildim 😂😂 Yorumla implant +1 yıl iki gün girmedik diye imha etmişsin hemen Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 995 cevap paylaştı. Kuruyemiş tercih ederim 2 0 Yorumla
Sineklertanrisii Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kuru meyve gün içinde de sevdiğim birşeydir 1 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı. Abur cubur olur kek ne yaparsam akşama onu yeriz 1 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. Kuru meyve ve çerez 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Abur cubur 1 2 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Kuru meyvelere şans vermelisin Yorumla Cooldusunce +1 yıl Pek sevmem Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Kuruyemiş genelde 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. çerez severim 1 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 319 cevap paylaştı. Bisküvi 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,4b cevap paylaştı. abur cubur 1 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 362 cevap paylaştı. Abur cubur 1 0 Yorumla
nedendirbilmemki Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl abur cubur değil de tatlıyı mutlaka ararım 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kek olabilir 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Çerez seviyorum.. 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kuru meyve ve cerez. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ben çay sevmediğim için kahve severim en çok.. yanında da sigara
Protez dişlerim düşüyor kuru meyve olayında.
Barsa çerez alırım.
Kuru meyvede protez düşüyorsa çerez de biraz sakat gibi sert kıtır kıtır şeyler.
Öylece yutuyorum onları
:))
Çayın yanında çok bişi aramam sigara varsa yetiyo...😄
Abur cubur bile sigaradan iyidir bee sigara ne 😂😂
Abur cubur ama hamur işleri daha güzel oluyor. OluyorDU :( diyetten önce.
Yedikten sonra gelen pişmanlık hissi 😂😂
Kuru meyve severim, çayın yanında hiç denemedim.
Aaa denemelisin
Çay ne değiştirebilir ki?
İyi gidiyo çayla birlikte.
teşekkür ederiz detaylı bilgilendirme için
Abur cubur olarak sadece bisküvi. Meyvenin her türlüsünü severim yaş kuru
Çayın yanında bir şey yemezdim ama kuru meyve ile tanışana kadar. Çok iyi gidiyor.
Kuru meyve
Çerez patlamış mısır
Tatlı
Güzel bir keke hayır demek. Bugün eşim ve oğlumun çikolatalarından attım ağZıma
Kesinlikle kuru meyve ve çerez abur cubur da nedir öyle.
Çay çerez+kuru meyve, içecekler aburcuburla tüketilir :)
Diyete girdim mecbur kuru meyve nitelim bugün öyle içtim ama normalde abur cuburrrr😍
abur cubur genelde , sen hangisini tercih edersin
Hepsi kabulümdür 😃
:))))
Çerez. Bu arada dm kapalı
E yoksun ben de sildim 😂😂
iki gün girmedik diye imha etmişsin hemen
Kuruyemiş tercih ederim
Kuru meyve gün içinde de sevdiğim birşeydir
Çerez veya çikolata seviyorum
Çerez iyi tatli da olur
bişey yemem çayın yanında
Abur cubur olur kek ne yaparsam akşama onu yeriz