AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hamburger pizza var
Ellerine sağlık 😊Kırmızı et yemekleri hariç tüm yemekleri yapmayı severim. En çoksa kremalı ve körili tavuk sote, yaprak sarması vs..
Oo yaprak sarması süper 👌🥰
😊🌹
Yapamayacagım yemek türü yoktur 2. dereceden pro aşçıyım tarifi ver daha iyisini yapayım sana
Aşçı olupta tarif bilmemek 🤔
Her yemeğin tarifini nasıl aklımızda tutalım sadece yemek yapmıyoruz. hayatımızı alt üst eden kadınlarla da uğaraşıyoruz insanlarla uğrasıyoruz fatura kira beyin kalıyor mu sence? Benim defterim var yaptgım her yemeğin tarifi yazar her sosun her mezenin tarifi vardır. kendime özeldir her yerde bulamazsın.
tamam ya kızma 🤣
Ordan öyle mi hissettirdim normaldir biraz mesafeliyim herkese karşı. Eline sağlık güzel görünüyor. Yağlama nereye aitti? Ben konya ya da kayseri diye biliyorum
Teşekkürler. Evet kayseri
Uzun zamandır yapmıyorum bunu bir gün yapıcam. artık sıkıldım bu meslekten biliyor musun emeğe saygı kalmamış
Güzel meslek ya kazancı da iyi
Eskisi gibi değil kaliteli ürün kullanırsan sahtekarlardan daha az kazanıyorsun. MEsela benim ızgara köftem %75 dana kaburga %25 ekmek soğan baharat gömlek yağı oluyor. Kârım 150 tl de %10-15 giderler cok fazla. ama yan tarafımda adam ne eti belli olmayan köfte yapıyor 130 tl ye satıyor Kârı %30 veya fazla
En sevdiğin yemek ve corba hangisi mesela?
Mercimek çorbası. Yemek olarak fast food hamburger olarka. Evet doğru kalite de önemli ne kadar kârsız olsa da
Mercimek corbası hassas noktamdır can evimden vurdun beni şimdi hem cok severim hem de enfesss yaparım.
MEsela 1kg mercimekten 25-30 arası corba cıkar tadı güzel olacak şekilde. bunun maliyeti porsyon başı 3-4 arasıdır ki ben baya terayağı koyarım ve içinde bir kaç sebze de vardır süzülmüş. 5-6 tl ye mal ediyorum. diğer yandan ununu cok fazla koyarsın kalite ve lezzet düşer 1-2 tl ye mal edersin. hamburger ise 150 gr köfte burger yapsam sadece çiğ hali 45-50 civarında. ekmeği patatesi içeceği pişirmesi en az 110-120 tl maliyet olur. ama dısarda 60-70 tl ye burger menu satıyorlar. benim yaptıgım hamburger kg aldırmıyor ayrıca : )
Ben daha mercimek çorbası yapmadım bir dahakine onu denicem xkelfldlglg
aa olur dene tabiki güzel de yapacagından eminim. 🙃ben ilk denememde olmadı tam senin de ilk denemende tam olmayabilir dilersen birlikte yaparım olur mu?
Umut var olur senden, çok güzel yerim ben yapmayı sevmem
Bende yapmayı severim yaparken doyuyo insan cndkfkck
Çok bekletmeden yiyin hamur olur yoksa.
Farklı tarifler denemeyi severim. Onun dışında pasta börek poğaça vs yapmaya bayılırım.
Lazanya yapmaya bayılıyorum
Çoğunu yaparım severek ama ben daha çok tatlı yapmayı severim yemekten daha çok
Bu yaz sürekli yemek yapmaktan bunaldım ve artık nefret ettim
Malzemesi olan herhangi bir yemek, fark etmez hangisi olduğu 😀
Yemek yapmayı genel olarak seviyorum zaten. Ama et işlerini faha çok seviyorum kebaplar vs
Börek, tavuk çeşitleri, pizza, hamur işi gibi gibi gibi genel olarak güzel şey yemek yapmak
Canımın çektiği her yemeği tatlıyı keyifle yapıyorum.
Kuru gözüküyor ama başarılı
Orjinali daha yağlı bizimkiler o kadar yiyemezdi teşekkür ederiim
Yağı biraz az gibi sanki
Haklısın onu biraz kendime göre ayarladım fazla yağ dokunuyor
ama güzel gözüküyo
Çok lezzetli ya ama baya ağır geliyor bana
Evet bende iki tane de tıkandım👌
Yemek yapmayı çok seviyorum zamanım olduğu zaman çeşit çeşit yemek yaparım ama en çok hamur yoğurmayı ve tatlı yapmayı seviyorum
Pasta yapmayı seviyorum ruhumu adeta dinlendiriyor
Evlenilcek kadın cv
Ton balıklı pizza. 🍕
ellerinize sağlık afiyet olsun
Menemen makarna
Bütün yemekleri zevkle yaparım
kayseri işi lezzetlidir
Antrikot
Lahmacun ici , çiğköfte ,
Makarna😅
Et sote
her türlü yemek. severek yapınca zaten oluyor