Yeme & İçme Günde kaç tane Türk kahvesi içersiniz? uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Günde kaç tane Türk kahvesi içersiniz?☕☕ Günde kaç tane Türk kahvesi içersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben günde 7-8 kupa filtre kahve içerim ya da nescafe 1 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Türk kahvesinin yapımı biraz zahmetli olduğu için her gün Türk kahvesi içmem. 1 4 Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Ama onun yerine her gün ortalama 3-4 fincan Nescafe içiyorum. Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Anladım afiyet olsun Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Teşekkür ederim, sana da afiyet olsun. Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Rica ederim, bende teşekkür ederim Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl espresso varken aklıma düşmez mecburiyetten tüketirim 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. İki fincan içiyorum ortalama 2 0 Yorumla
disneyprincess Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl 2-3 kupa kahve içerim ama bazen Türk kahvesi çarpıntı yapıyor açken içtiğimde 0 0 Yorumla
miabing Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Türk kahvesi ile birlikte 4 ila 5 bardak kahve içtiğim oluyor. 1 1 Yorumla AydınlıkMYHEART +1 yıl ölmek için daha cok gencsin kalp krizi sebebi 😏 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bir bazan 2-3 olur 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bugün bi tane içtim kafam bozuksa 2 tane içiyorum 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Hiç bir tene içmem. Çok nadir. 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 587 cevap paylaştı. 4 sabah öğle akşam yatmadan önce 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Günde düzenli kahve icmem. Arada bir icerim. 1 0 Yorumla
kralkartal1903emre Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Çok içerim ya iyi yorgunluk attiyor bana çünkü 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. 2 fincan içerim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben günde 7-8 kupa filtre kahve içerim ya da nescafe
Türk kahvesinin yapımı biraz zahmetli olduğu için her gün Türk kahvesi içmem.
Ama onun yerine her gün ortalama 3-4 fincan Nescafe içiyorum.
Anladım afiyet olsun
Teşekkür ederim, sana da afiyet olsun.
Rica ederim, bende teşekkür ederim
espresso varken aklıma düşmez mecburiyetten tüketirim
İki fincan içiyorum ortalama
2-3 kupa kahve içerim ama bazen Türk kahvesi çarpıntı yapıyor açken içtiğimde
Türk kahvesi ile birlikte 4 ila 5 bardak kahve içtiğim oluyor.
ölmek için daha cok gencsin kalp krizi sebebi 😏
2 tane en fazla
Bir bazan 2-3 olur
Bugün bi tane içtim kafam bozuksa 2 tane içiyorum
Bazen hiç bazen bir double fincan
Sıfır 5 10 yılda bir belki
Nasıl iciyosunuz ayıp şunu? Bir türlü sevemedim türk kahvesini
Sabah bir tane
Hiç bir tene içmem. Çok nadir.
4 sabah öğle akşam yatmadan önce
Siz kaç tane tüketiyorsunuz
Günde düzenli kahve icmem. Arada bir icerim.
Çok içerim ya iyi yorgunluk attiyor bana çünkü
Sıfır
Bir ya da iki fincan
4-5 .
Bazen hiç içmem
En fazla 3
2 tane
1 veya 2
2 fincan içerim.
3 tane
Bazen bir, bazen hiç
Hic icmem