Yeme & İçme 2 ay Gece yemek yemeyi sever misiniz? Meryyc Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 310 geldi perilerim 🏃♀️ Güncellemeler2 ay keşke yemeseydim hissi peki 🥲 Gece yemek yemeyi sever misiniz? Cevapla 97 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
joeblack18Fenomen Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Yeme & İçme konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hayatta sevmem, canımda istemez. 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 877 cevap paylaştı. Aslında gündüz acıkmadığım aranmadığım kadar gece aramıyorum.. uyku sorunum da var.. tamamen duygusal.. :) ama yeni kararlar aldım bunun gereği sağlıklı beslenmeye çalışıyorum… 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 522 cevap paylaştı. Severim evet, gece yenilen yemeklerin ayrı bir tadı oluyor. Çıkıp sucuk ekmek yiyip gelmek vardı şimdi ahh.. 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 343 cevap paylaştı. Nedense akşam saatlerinden sonra durmaksızın bi yeme isteği sevdası Allah'tan kilo almıyorum gerçi yemezdim o zaman😂 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 53% 2 ay Yemek sadece yerken mutlu eden birsey, oysa spor ve diyet uzun vadede mutlu eder. Akşam özellikle yatmadan 4 saat evvel bir şey yenmemeli. 1 2 Yorumla leyla21343 2 ay Yorumunu gornce mutfağa gitmekten vazgectm Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 2 ay Aferin sana Yorumla
UykuHuzurr0o Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% 2 ay Keşke sevmesem.. 😂Yani bir insanın canı şu an mantı çekmemeli ya. 1 2 Yorumla Meryyc 2 ay mantı da iyi giderdi bee Yorumla UykuHuzurr0o 2 ay Soslu falan ☹️ Yorumla
s PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 28 , eic 80% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Seviyorum, şu an pizza yiyorum 3 2 Yorumla Meryyc 2 ay afiyet olsunnn Yorumla PiLLy_BheBek 2 ay Teşekkür ederimm Yorumla
Oropaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Bazen geliyor o periler. Gece yemek yeme isteği oluyor, yedikten sonra da pişmanlık ama 😪 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 337 cevap paylaştı. Çok severim valla tek başınaylen değil de beraberken daha çok canı çekiyor insanın nedense 😅 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 674 cevap paylaştı. Bayağıdır yemiyordum bugün domatesli beyaz peynirli yarım tostu yedim ama vicdanım rahat 😂 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 64% 2 ay Yeme & İçme konusunda 445 cevap paylaştı. yatarken de yerim pişman olmuyorum176 78 ölçülerim mutluyum 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 81% 2 ay Arada bir kaçamak yaparım ama yemek olarak değil abur cubur olarak 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 26,7b cevap paylaştı. Akşam yemediğim için genelde gece yerim evet 0 0 Yorumla
karaşimşek47 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 2 ay yemeyi severim ya kilo yapiyorkeske kilo almasak off sonra bakin bana 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır sevmem çünkü kilo yapıyor ve asla rahat uyuyamıyorum. 0 0 Yorumla
Nuluad0707 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 2 ay Acken ben ben degilim 🦍🦍🦍 1 4 Yorumla Nuluad0707 2 ay Iste o da cok olur ya ama o yemenin verdigi hazza deger. Ama bu arada tabi senin rahatsizligin var Yorumla Nuluad0707 2 ay Umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun 🐣🐣 Yorumla Meryyc 2 ay teşekkür ederim❤️ Yorumla Nuluad0707 2 ay Tesekkure gerek yok tabiki sagligini dileyecegim. 🌹 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 463 cevap paylaştı. Hamburger gömdüm pişman değilim bir daha yerim 1 2 Yorumla Meryyc 2 ay sen de abartmışsın sanki biraz shhshwgqhdnw Yorumla NoiseMan 2 ay Miğdem bu sürprizi hak etti bence Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Evet yerim. Yine de kırk yedi kiloyum. Kilo aldığımı fark edersem yemekten kesmiyorum. Gidip amele gibi spor yapıyorum. 0 0 Yorumla
minimiyy Takip Et Xper 2 Yaş: 19 2 ay Sabahları kahvaltyla arası olmayan ama geceleri daha acıkan ve kendisine kahvaltı hazırlayan tek ben değilimdir herhalde:) 🤷♀️ 1 0 Yorumla
Metqupy34 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 2 ay Sadece gece yiyorum gündüz mutfakta çalıştığımdan kokudan yiyemiyorum duş aldıktan sonra 5 6 porsiyon yemek harcıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Hayatta sevmem, canımda istemez.
Aslında gündüz acıkmadığım aranmadığım kadar gece aramıyorum.. uyku sorunum da var.. tamamen duygusal.. :) ama yeni kararlar aldım bunun gereği sağlıklı beslenmeye çalışıyorum…
Severim evet, gece yenilen yemeklerin ayrı bir tadı oluyor. Çıkıp sucuk ekmek yiyip gelmek vardı şimdi ahh..
Nedense akşam saatlerinden sonra durmaksızın bi yeme isteği sevdası Allah'tan kilo almıyorum gerçi yemezdim o zaman😂
Yemek sadece yerken mutlu eden birsey, oysa spor ve diyet uzun vadede mutlu eder. Akşam özellikle yatmadan 4 saat evvel bir şey yenmemeli.
Yorumunu gornce mutfağa gitmekten vazgectm
Aferin sana
Keşke sevmesem.. 😂
Yani bir insanın canı şu an mantı çekmemeli ya.
mantı da iyi giderdi bee
Soslu falan ☹️
Seviyorum, şu an pizza yiyorum
afiyet olsunnn
Teşekkür ederimm
Bazen geliyor o periler. Gece yemek yeme isteği oluyor, yedikten sonra da pişmanlık ama 😪
Çok severim valla tek başınaylen değil de beraberken daha çok canı çekiyor insanın nedense 😅
Bayağıdır yemiyordum bugün domatesli beyaz peynirli yarım tostu yedim ama vicdanım rahat 😂
yatarken de yerim pişman olmuyorum
176 78 ölçülerim mutluyum
Arada bir kaçamak yaparım ama yemek olarak değil abur cubur olarak
Akşam yemediğim için genelde gece yerim evet
yemeyi severim ya kilo yapiyorkeske kilo almasak off sonra bakin bana
Hayır sevmem çünkü kilo yapıyor ve asla rahat uyuyamıyorum.
Acken ben ben degilim 🦍🦍🦍
Iste o da cok olur ya ama o yemenin verdigi hazza deger. Ama bu arada tabi senin rahatsizligin var
Umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun 🐣🐣
teşekkür ederim❤️
Tesekkure gerek yok tabiki sagligini dileyecegim. 🌹
Hamburger gömdüm pişman değilim bir daha yerim
sen de abartmışsın sanki biraz shhshwgqhdnw
Miğdem bu sürprizi hak etti bence
Evet yerim. Yine de kırk yedi kiloyum. Kilo aldığımı fark edersem yemekten kesmiyorum. Gidip amele gibi spor yapıyorum.
Sabahları kahvaltyla arası olmayan ama geceleri daha acıkan ve kendisine kahvaltı hazırlayan tek ben değilimdir herhalde:) 🤷♀️
Sadece gece yiyorum gündüz mutfakta çalıştığımdan kokudan yiyemiyorum duş aldıktan sonra 5 6 porsiyon yemek harcıyorum