Yeme & İçme Gece yemek yemeyi sever misiniz? Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 310 Yapay Zekaya Sor geldi perilerim 🏃♀️ Güncellemeler+1 yıl keşke yemeseydim hissi peki 🥲 Gece yemek yemeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Hayatta sevmem, canımda istemez. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Akşam yemediğim için genelde gece yerim evet 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aslında gündüz acıkmadığım aranmadığım kadar gece aramıyorum.. uyku sorunum da var.. tamamen duygusal.. :) ama yeni kararlar aldım bunun gereği sağlıklı beslenmeye çalışıyorum… 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 978 cevap paylaştı. Severim evet, gece yenilen yemeklerin ayrı bir tadı oluyor. Çıkıp sucuk ekmek yiyip gelmek vardı şimdi ahh.. 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Nedense akşam saatlerinden sonra durmaksızın bi yeme isteği sevdası Allah'tan kilo almıyorum gerçi yemezdim o zaman😂 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 438 cevap paylaştı. Yemek sadece yerken mutlu eden birsey, oysa spor ve diyet uzun vadede mutlu eder. Akşam özellikle yatmadan 4 saat evvel bir şey yenmemeli. 1 2 Yorumla leyla21343 +1 yıl Yorumunu gornce mutfağa gitmekten vazgectm Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR +1 yıl Aferin sana Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Keşke sevmesem.. 😂Yani bir insanın canı şu an mantı çekmemeli ya. 1 2 Yorumla Meryyc +1 yıl mantı da iyi giderdi bee Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Soslu falan ☹️ Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Seviyorum, şu an pizza yiyorum 3 2 Yorumla Meryyc +1 yıl afiyet olsunnn Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 342 cevap paylaştı. Bazen geliyor o periler. Gece yemek yeme isteği oluyor, yedikten sonra da pişmanlık ama 😪 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çok severim valla tek başınaylen değil de beraberken daha çok canı çekiyor insanın nedense 😅 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bayağıdır yemiyordum bugün domatesli beyaz peynirli yarım tostu yedim ama vicdanım rahat 😂 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. yatarken de yerim pişman olmuyorum176 78 ölçülerim mutluyum 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Arada bir kaçamak yaparım ama yemek olarak değil abur cubur olarak 0 0 Yorumla
karaşimşek47 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl yemeyi severim ya kilo yapiyorkeske kilo almasak off sonra bakin bana 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır sevmem çünkü kilo yapıyor ve asla rahat uyuyamıyorum. 0 0 Yorumla
Nuluad0707 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Acken ben ben degilim 🦍🦍🦍 1 4 Yorumla Nuluad0707 +1 yıl Iste o da cok olur ya ama o yemenin verdigi hazza deger. Ama bu arada tabi senin rahatsizligin var Yorumla Nuluad0707 +1 yıl Umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun 🐣🐣 Yorumla Meryyc +1 yıl teşekkür ederim❤️ Yorumla Nuluad0707 +1 yıl Tesekkure gerek yok tabiki sagligini dileyecegim. 🌹 Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aslında severim ama yemesem daha iyi 😃 2 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 530 cevap paylaştı. Hamburger gömdüm pişman değilim bir daha yerim 1 2 Yorumla Meryyc +1 yıl sen de abartmışsın sanki biraz shhshwgqhdnw Yorumla NoiseMan +1 yıl Miğdem bu sürprizi hak etti bence Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet yerim. Yine de kırk yedi kiloyum. Kilo aldığımı fark edersem yemekten kesmiyorum. Gidip amele gibi spor yapıyorum. 0 0 Yorumla
Metqupy34 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sadece gece yiyorum gündüz mutfakta çalıştığımdan kokudan yiyemiyorum duş aldıktan sonra 5 6 porsiyon yemek harcıyorum 1 0 Yorumla
Eyeyey45 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cok severim ya üşenmesen gidicem de yattım artık😄 2 0 Yorumla
353535izmir Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Gece gece yemek olarak sevdıgım şeyler kokoreç kellepaça sandvc nadir ve söğüş 1 0 Yorumla
leyla21343 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sok diyet yapıyorum Şu an bu sorunun ustne agliyorumm 😢😢 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sabahları kahvaltyla arası olmayan ama geceleri daha acıkan ve kendisine kahvaltı hazırlayan tek ben değilimdir herhalde:) 🤷♀️ 1 0 Yorumla
TANRİninKİRBACİ34 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Her gece yerim severim 0 1 Yorumla Meryyc +1 yıl bana da bana daa Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 309 cevap paylaştı. Cidden çok güzel oluyor 1 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı. Severim heleki tatlıysa dayanamam 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Yeme besinin kalorisi yukseliyo 0 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı. Hemde üşenmeden severim 😁 0 0 Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl “Yemek yemenin saati mi olur” dermişim... 😂😂😂 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Tercih etmiyorum gece yemek yemeyi 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Severim de şu an uykum geldi sabah yerum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yememeye gayret ederim 0 0 Yorumla
endlessriver Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Tabi ki ama 8den sonra yemem genelde 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 401 cevap paylaştı. Rahatsız ediyor 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 618 cevap paylaştı. Hemde naısl severim 🤣 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20b cevap paylaştı. severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Hayatta sevmem, canımda istemez.
Akşam yemediğim için genelde gece yerim evet
Aslında gündüz acıkmadığım aranmadığım kadar gece aramıyorum.. uyku sorunum da var.. tamamen duygusal.. :) ama yeni kararlar aldım bunun gereği sağlıklı beslenmeye çalışıyorum…
Severim evet, gece yenilen yemeklerin ayrı bir tadı oluyor. Çıkıp sucuk ekmek yiyip gelmek vardı şimdi ahh..
Nedense akşam saatlerinden sonra durmaksızın bi yeme isteği sevdası Allah'tan kilo almıyorum gerçi yemezdim o zaman😂
Yemek sadece yerken mutlu eden birsey, oysa spor ve diyet uzun vadede mutlu eder. Akşam özellikle yatmadan 4 saat evvel bir şey yenmemeli.
Yorumunu gornce mutfağa gitmekten vazgectm
Aferin sana
Keşke sevmesem.. 😂
Yani bir insanın canı şu an mantı çekmemeli ya.
mantı da iyi giderdi bee
Soslu falan ☹️
Seviyorum, şu an pizza yiyorum
afiyet olsunnn
Teşekkür ederimm
Bazen geliyor o periler. Gece yemek yeme isteği oluyor, yedikten sonra da pişmanlık ama 😪
Çok severim valla tek başınaylen değil de beraberken daha çok canı çekiyor insanın nedense 😅
Bayağıdır yemiyordum bugün domatesli beyaz peynirli yarım tostu yedim ama vicdanım rahat 😂
yatarken de yerim pişman olmuyorum
176 78 ölçülerim mutluyum
Arada bir kaçamak yaparım ama yemek olarak değil abur cubur olarak
yemeyi severim ya kilo yapiyorkeske kilo almasak off sonra bakin bana
Hayır sevmem çünkü kilo yapıyor ve asla rahat uyuyamıyorum.
Acken ben ben degilim 🦍🦍🦍
Iste o da cok olur ya ama o yemenin verdigi hazza deger. Ama bu arada tabi senin rahatsizligin var
Umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun 🐣🐣
teşekkür ederim❤️
Tesekkure gerek yok tabiki sagligini dileyecegim. 🌹
Aslında severim ama yemesem daha iyi 😃
Hamburger gömdüm pişman değilim bir daha yerim
sen de abartmışsın sanki biraz shhshwgqhdnw
Miğdem bu sürprizi hak etti bence
Evet yerim. Yine de kırk yedi kiloyum. Kilo aldığımı fark edersem yemekten kesmiyorum. Gidip amele gibi spor yapıyorum.
Sadece gece yiyorum gündüz mutfakta çalıştığımdan kokudan yiyemiyorum duş aldıktan sonra 5 6 porsiyon yemek harcıyorum
Cok severim ya üşenmesen gidicem de yattım artık😄
Gece gece yemek olarak sevdıgım şeyler kokoreç kellepaça sandvc nadir ve söğüş
Sok diyet yapıyorum Şu an bu sorunun ustne agliyorumm 😢😢
Sabahları kahvaltyla arası olmayan ama geceleri daha acıkan ve kendisine kahvaltı hazırlayan tek ben değilimdir herhalde:) 🤷♀️
Her gece yerim severim
bana da bana daa
Severim ama dozunda yerim zararlı çünkü.
Kim sevmez ama gelsin kilolarr
Cidden çok güzel oluyor
Of evet gece daha iyi oluyor
Severim heleki tatlıysa dayanamam
yemeyin çok zararlı
Yeme besinin kalorisi yukseliyo
Hic sevmem tavsiyede etmem
Yediklerime dikkat ediyorum
Sevmem hiç tarzım değil
Hemde üşenmeden severim 😁
Yok gece sadece uyumayı seviyorum
“Yemek yemenin saati mi olur” dermişim... 😂😂😂
Tercih etmiyorum gece yemek yemeyi
Yemem. Çok zararlıdır.
Severim de şu an uykum geldi sabah yerum
Yememeye gayret ederim
Tabi ki ama 8den sonra yemem genelde
Abur cubur severim :)
Mideme oturuyor sen de yeme vazgeç 😊
Rahatsız ediyor
Bayılırım soğuk sandviç yaptım şimdi
Hemde naısl severim 🤣
Gece yemek dahil herşeyi severim
Evet makarna haziliyom Şu an
Saat farketmez ama insan gece bir ayrı acıkıyor.
severim
Evet
Gece yemek yemek ayrı lezzetli 😋
Evet yerim
Daha zevkli oluyor
Gece yemek yemek daha güzel oluyo ya
En sevdiğim aktivite
Çok severim 😀
yerizz