Her akşam yemeğinde sarımsaklı yoğurt yer mi bir insan ya? Ben yapmıyorum kendisi yapıyor, yeme diyorum antibiyotik niye yemeyim diyor, dişini fırçala o zaman yatmadan önce diyorum ne gerek var diyor. Kafayı yiyeceğim bütün enerjimi söküp atıyor yatağa girince gidip salonda yatıyorum o zaman da abarttın oluyor sevmiyorum işte ne yapacağım böyle ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
sıkıntılı bir durum demek ki bu eşim dediğin zevatın ilişki konusunda görgüsü bir ayınınkiyle aynı seviyede. Büyük ihtimal o kişisel hijyeninede dikkat etmiyor keçi gibi kokuyordur :D sana sabır dilemek ya da bırak o hayvanı boşan demekten başka yol göremedim..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnan ki zor durum… lakin bu durum eşinin nasıl birisi olduğunu ve sana olan değer vermeme durumunu gösterir…
Karşına alıp konusmalısın ya yedikten sonra diş fırçala ya da bu evliliği sonlandıralım de. O zaman birazda olsa bazı şeyleri düşünmeye başlar…00 Yorumla
+1 yılBı gece salonda yatsın aklı başına gelir 😄
035 Yorumla
Soran+1 yılben gidip yatıyorum da aynı değişen bir şey yok
- +1 yıl
Yuh 1 hafta felan yat hiç mi gel demeyecek bak gel dediğinde sarımsak kokusu midemi bulandırıyo hiç gelemem de 8. Gün yemez
Soran+1 yıl2 gündür salonda yatıyorum bir değişme yok hala bekleyeceğim 1 hafta
- +1 yıl
Bekle yanlış anlama illaki bi ihtiyacı olacak çağıracak yani
Soran+1 yılinşAllah bakalım
- +1 yıl
E ona rağmen yerse de diyecek bişey kalmıyo artık istemiyo seni diye düşünür insan
Soran+1 yılneden beni istemesin ki başka biriyle mi oluyorda yapıyor ben anlamadım ki ama öyle karaktere sahip bir insanda değil
- +1 yıl
Seninle birlikte olmak istediğinde sende o sarımsak kokusuna rağmen oluyorsan yemeye devam eder
Soran+1 yılolmuyorum yediği için
- +1 yıl
Demekki o da birlikte olmak istemiyor istese yemez sonuçta evli ve ilişkiye girmek ihtiyacı hani ama sen istemediğin halde yiyorsa yani bu anlama geliyor
- +1 yıl
Ne zamandır ilişkiye girmiyorsunuz
Soran+1 yılama neden benle olmak istemesin ki kötü bir hareketim de yok hiç şikayet ettiği de olmadı
- +1 yıl
Bu o anlama gelmiyor mu ben evli olsam eşimle ilişkiye girmek istediğimde sarımsak kokusu için ilişkiye girmese yemem yani
Soran+1 yıl1,5 aydır
- +1 yıl
Yuuh bide 1.5 aydır ilişkiye girmiyorsunuz
Soran+1 yılmaalesef..
- +1 yıl
Bu iş de bi iş var altından bişey çıkarsa beni hatırla
Soran+1 yılbaşka biri olabilir mi?
- +1 yıl
Benim aklıma ondan başka bişey gelmiyor 1.5 aydır cinsellik yok ortada ve bu senin kocan yani
Soran+1 yıloff ama hiç kötü davranmıyorum kalbini bile kırmaya kıyamıyorum kötü söz etmiyorum aldatsa bile hak edicek ne yaptım
- +1 yıl
Ya direkt o gözle bakma kendini üzme ama ondan başka bi seçenek kalmıyor ki sen istemiyor musun cinsellik
Soran+1 yılher evlilikte olduğu gibi doğal bir şekilde istiyorum ama bunu yaptığı için olmuyor maalesef
- +1 yıl
Kendine söyledin mi peki bak ben ilişkiye girmek istiyorum sen böyle yapınca olmuyor diye
Soran+1 yılsöylemedim hiç
- +1 yıl
Bide onu dene yani ne yapacak ne diyecek
Soran+1 yılyatmadan önce konuşurum yine
- +1 yıl
Bugün de mi yedii 🤦🏻♂️😄
Soran+1 yılmaalesef ki yedi yine..
- +1 yıl
Yuh bee cidden yuh ya ben delirdim burada
Soran+1 yılönüne geçemiyorum
- +1 yıl
Yok vallahi ben burada cinlendim delirdim
- +1 yıl
Dene bugün söylediğimi
Soran+1 yıldiyeceğim
- +1 yıl
Vallahi bak ben sinirlendim ne diyecek diyince bana bi yazsana çok sinir oldum
- +1 yıl
Sordun muu
Rahatsız olduğunu bile bile yapıyorsa inadına yapıyordur, neden yaptığını falan iyice gözden geçirmen lazım ayrı yattığınız halde hiç yanına çağırmıyorsa, özür dilemiyorsa başka biri olabilir hiç soğuk, hareketi konuşmaları var mı?
22 Yorumla
Soran+1 yılhayır yok
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
58Cevap
Ben en çok dişini fırçala dediğinde ne gerek var demesine takıldım... öz bakımdan bile aciz bi insan Allah sabır versin sana
45 Yorumla
Soran+1 yılnereye kadar sabredicem o da belli değil
Soran+1 yıl2 gündür salonda yatıyorum yüz vermiyorum da bir değişme yok 1 hafta falan bakıcam
Soran+1 yılinşAllah
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de ki babam böyle. İğrenç kokar tüm gün. Teri de yediği şey gibi koktuğu için iğrenç gezer. Bağırdık sövdük dn başta güzelce söyledik ama herkes dalga geçse ds etrafında anca devam edip bizi rezil etti. Üstelik sadecd bu da değil. Kim ns derse inanır. Her hafta haşlanmış mısır alır ve kaynatıp o mısırın suyunu içer. Sibyayı ahtapotu kaynatır simsiyah çıkan suyunu içer... İğrenç bir deli.
010 Yorumla- +1 yıl
Tam istediğim insan tipi
Cevap sahibi+1 yıl@ben_benimmm babam mı
- +1 yıl
Aynen doğal biri. Ben insanların kahrını çekeceğime millet çeksin diyor işte :)
Cevap sahibi+1 yıl@ben_benimmm sana yollayalım biraz beğendiysen sen de çek kahrını
Millet dediğin ailesi. Bu kafadaysan evlenmemeni şiddetle tavsiye ediyorum.- +1 yıl
Zaten evlilik düşünmüyorum. Bir kadının yıllarca ağız kokusunu çekemem.
Cevap sahibi+1 yıl@ben_benimmm şükür. Bi kadın ve çocuk kurtuldu.
- +1 yıl
O kadın gider şiddet gösteren erkekle evlenir emin ol. Bence kurtulmadi ben kurtuldum o kadından
Cevap sahibi+1 yıl@ben_benimmm hee kardeş he. Öyledir. Yazıp durma artık benden uzak cehenneme yakın 👍
- +1 yıl
Büyüklük bende kalsın. İnşallah cennete gidersiniz.
- +1 yıl
Eşim yanimda olsada bütün kokunsusnu ceksem kendinide beni de yok sayıyır çok özledim onu ama ALLAH şimdi onu bnde
+1 yılSeninle sevişmeye geldiğinde kokuyorsun. Yediğin sarımsak tenine spermine her şeyine sinmiş midemi bulandırıyorsun de dön sırtını uyu. Hiç yüzüne bakma.
20 YorumlaDerhal seveceği başka bir yemeğe alıştır. Enginar, kereviz olmasında tekdüze yemek yemesini önle. Tembel adama, karanfil ya da naneli sakız önerebilirsin
10 Yorumla
+1 yılÖküz lük de sınır tanımayan bir erkek modeli öncelikle kendine saygın olucak sonrada karşındaki insana olucak kendine saygısı olmayan bir bireyden fazla bişey beklemeyin hijyen önemli
00 Yorumla
+1 yılBende nefret ediyorum. Dünyadaki tek sevmedıgın şey sarımsak bu hayatta. Birde camiye geliyor sarımsaklı yoğurt yemiş amcalar ah ah ah namaz mı kılıyoruz adama küfür mü belli olmuyor
00 Yorumla
+1 yılkov yatakdan veya git diğer odaya yat böyle böyle alıştır. Bazen sıkı yönetim yapman gerekebilir
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılSarımsaklı yoğurt fantezisi mi var her gece yoğurt mu yenir mk çok anlayışsız ve bencil
11 Yorumla
Soran+1 yılbende anlam veremiyorum artık her gün 1 kase yiyor ya
+1 yılKokuyor de açık açık oda saygı duymak zorunda
110 Yorumla
Soran+1 yıldiyorum zaten anlamıyor
- +1 yıl
Trip atınca da anlamıyorsa geçmiş olsun sıkıntılı yaa
- +1 yıl
Her akşam yenmez bide nasıl yiyor
Soran+1 yılatınca ben abartmış oluyormuşum öyle diyor
Soran+1 yılanlamadım ki her akşam bir kase yiyor
- +1 yıl
Rahatsız oluyorum ben yemediğim için kokuyor de bide yemeten sonra diş fırçalama alışkanlığı yoksa sıkıntı en azından yatmadan önce fırçalaması lazım
Soran+1 yıldilimde tüy bitti söyleye söyleye
- +1 yıl
Bence inadına yapıyor yoksa dikkate alması lazım sende sevmediği bir şeyi yap kısasa kısas madem laftan anlamıyor
Soran+1 yılinadına yapıyorsa bile neden yani
- +1 yıl
Hiçbir fikrim yok
+1 yılSadece sağlık için tüketmek istiyorsa, bir diş sarımsağı kürdan ile her yerini delerek bütün halinde yutabilir..
Böylece ilişkiniz de bozulmaz..00 Yorumla
+1 yılHoş bir durum değil. Eğer iki taraf da yiyorsa hadi neyse ama tek taraflı yeniyorsa bi çözümünü bulmalı yiyen kişi
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılTam bi saygısızlık asla tahammül edemezdim Salonda uyu ne hali varsa görsün kusura bakmada tam bi öküzle evlisin
00 Yorumla
+1 yılSarimsak yicekse yesinde diş fircalamamak nedir mk yaa yatmasin seninle ozmaan saygisiz güzel kardeşim
00 YorumlaOhhh bal bal şifa 🤌🏻 tabi şikayet verecek noktaya geliyorsa bu durumu eşinle konuşman daha uygun olacaktır
00 Yorumla
+1 yılKnk madem yiyor dedigin gibi bi fircalasin sakiz cignesin karanfil atsin agzina bisey yapsin mk susamiyormu bu adam mk her gece her gece sarimsaktan
00 Yorumla
+1 yılNane yağı bir damla ağzına damlatsın dişlerini yıkadım ayran içsin sadece azda toğurt yesin anca komutu keser
00 Yorumla
+1 yılCevapları okudum önce ama gülmekten aklıma bişey gelmiyor kusura bakma Allah yardımcın olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılne var ki yorumlarda?
- +1 yıl
Sen boş ver yorumları akşam sarımsaklı yoğurt verme sabahları hap gibi suyla yutarsan antibiyotik etkisi daha yüksekmiş de akşama koku falan kalmaz 👍
Soran+1 yılben vermiyorum zaten kendisi yapıyor..
Yeme & İçme konusunda 402 cevap paylaştı. Sende tüketmediği zaman tüket ve ufür böyle eğlenceli olurdu
01 Yorumla
Soran+1 yılher gün yiyor tüketmediği gün yok ve ben sarımsaktan nefret ederim
Yatma yanina bu nasıl bir mantık ya da ikinizde yeyin
09 Yorumla
Soran+1 yılsarımsaktan nefret ederim
Soran+1 yılyapmıyoruz bu yüzden zaten
Soran+1 yılbişey yapmıyorum katlanıyorum zaten o kokuyu aldığım an bütün hevesim kaçıyor
+1 yılKarısıyla yatağa girmeden dişini nasıl fırçalamaz yahu iğrenç biriyle evlisin temiz biri değil
11 YorumlaAyy pis ye tamam da ağzını bi temizle di mi🤢
10 YorumlaCidden abartmış sana hic mi saygısı yok ki evlilikler boyle cidden
10 Yorumla
+1 yılSen yanına yaklaşama diye yapıyordur. Adamda ki taktiğe bak😂😂😂
00 Yorumlaİşi bilmiyorsun, yatma yanına, yaklaşma
03 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılBunların amacı ne aw gerçi siz seversiniz böyle erkekleri 2 de aldatsa mutluluğunuzdan geçilmez
00 Yorumla Yanlış eşler bu Konularda iki taraflı Bi karar vermeli
00 Yorumla
+1 yılseks istedinde sende antibiyotik midemi bulandiriyor de sevisme yatma bile
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen benim ilerdeki gacı da aynı sorunu yaşıcak. Sarımsak kalp ben
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılAğız bakımına dikkat etse önemli bir şey değil de işte
00 Yorumla Ablam biz nerden bilek Allah için koca senin hayat senin, adamı mı dövelim yeme diye 🤣
00 YorumlaBenim bile okurken enerjim sömürüldü sana sabırlar diliyorum anlamaz o laftan
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 324 cevap paylaştı. İğrenç ama yaaa nasıl evlendin bunla sen.. insan evlilikten seks den soğutur be
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevebilir ama sana saygı duyması lazım ben eşimle o gece yapma ihtimalimize karşı o akşam soğan sarımsak gibi şeylerden uzak dururum saygıdır bu ölümü öyle şey Hansoo mudur nedir
00 Yorumla"Ya sarimsakli yogurt ya ben" de😂
00 YorumlaEllerimi kırılmış gitsin fırçalasın işte. 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTurklerdeki bu sogan sarimsak bagimliligini anlamiyorum. Pismis halleri bi derece kabul edilebilir zaten bir de cig yiyosunuz. 😕
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence direkt bosan boyle saygisizlik olmaz cunku. Hatta emsal olursunuz sarimsak bosanma sebebi diye🤭
yazik ya uzuldum hakkatten, insan sevdigini uzer mi ya bu kadat basit bi konu icin 2 dk dislerini fircalasa nolcak ki ben de seviyorum sarimsakli yogurt ama her seyin de bi dozu vardir ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDişini ne zaman fırçalıyor dışarı çıkıncamı?🤦🏻♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkşam yatarken dişini fırçalamayan bir erkek 🤮🤮
00 Yorumla
+1 yılona daha hafif bir atıştırmalık önerisi sunabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılne sunabilirim
- +1 yıl
neler seviyor?
🤢🤢 Kınamayım da başıma gelmesin 😑
11 Yorumla
+1 yılElinden tut götür beraber fırçalayın. Tatlı dilli ol. Sonra kendisi yapıcak emin ol
00 Yorumla
+1 yılsarımsaklı yoğurdunun içine yüksek doz müshil kat çok sarımsak yemek bu etkiyi yapıyormuş de
00 Yorumla
+1 yılinsallah troll sorudur cunku gercek olmasını bile istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılSen de ye ona koksun 🤔
16 Yorumla
Soran+1 yılsevmiyorum ki sarımsağı sevmediğim bir şeyi nasıl yiyim
- +1 yıl
Evdeki sarımsakları saklasan yenisini alınca da hemen pişir yemeğe kat turşu yap komşuya verdim de bahaneler bul 😅
Soran+1 yılsarımsakları atıyorum ya da saklıyorum ama 2 dk markete iniyo gidip alıyor önüne geçemiyorum ki
- +1 yıl
Ayyy 🥺
- +1 yıl
İnan ben de bir şey bulamadım 🤦🏻♀️
Soran+1 yılyok maalesef diyecek bir şey de işte..
- Yeme & İçme konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılEvdeki sarımsakları çöpe gönder
02 Yorumla
Soran+1 yılatıyorum ya da saklıyorum ama 2 dk markete inip alıp geliyor
- +1 yıl
Hiç sevmem kokusunu ben de ya. Başka çözüm bul
+1 yılGeçir kafasına tavayı ne diyim 😂
04 Yorumla
Soran+1 yıldövsem yine yemeye devam eder o
- +1 yıl
Sarımsak yersen boşarım seni de
Soran+1 yılboşanma sebebine de sarımsak yiyor yazayım dimi
- +1 yıl
😂 yaz yaz
Boşanma sebebi 😂
11 Yorumla- +1 yıl
@Olympe aslında doğru
+1 yılEvdeki sarımsağı sakla
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSonra dişini fircalasin ve sakız cignesin
10 Yorumla
+1 yılValla sıkıntı. 😀 Ben tokat manyağı yapardım. 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Erkeğe şiddet e HAYIR. Erkeğe kalkan eller kırılsın
+1 yılBabam da öyle ya 😄😄😄😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yapıyor helal olsun abimize. Yatak performansi yüksektir umarım:)))
00 Yorumla
+1 yılEşin mağarasından 3 gün önce mi çıktı
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yıldişini fırçalamaya "ne gerek var" mı diyor? abovv
00 Yorumla Senden uzak durmak gibi bı amacımı var
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılİğrendirini düzgün bir dille anlatmaya çalış
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdam gibi adam
00 Yorumla
+1 yılabartmışın doğru diyor adam
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 560 cevap paylaştı. Yemeyen birini bulcan
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Eşimin sürekli sarımsaklı yoğurt yemesinden yatamıyorum, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler