Konserlerinden kalan vaktini evinde çocuklarıyla geçiren Gülben Ergen, kışın tüketmek için turşu ve sebze hazırlıklarına başladı. "Ünlü de olsa kış hazırlığı yapacaksın" diyen Ergen, yaptığı tüm tarifleri de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Konserlerinden kalan vaktini evinde çocuklarıyla geçiren Gülben Ergen, kışın tüketmek için turşu ve sebze hazırlıklarına başladı. "Ünlü de olsa kış hazırlığı yapacaksın" diyen Ergen, yaptığı tüm tarifleri de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
Patlıcan koydum musakkalık, bamya ile karıştırıp biraz türlü yaptım. Bezelyem, taze fasulyem ve barbunyam vardı. Cacıklık salata doğradım. Mezelik köz biber patlıcan yaptım. Yoğurtlamalık biber doğradım, domates rendesi yaptım. Mısır koydum. Aklima bu kadar geldi 😂
En son annem babam domates sosu yaptım menemenlik yaptı turşu için de biber turşusu falan kurmuştu yani ünlüler yapınca tabii ki böyle bir daha ilgi çekici oluyor ama sonuçta ünlülerle insan onlar da bizim gibi yiyip içip yaşıyor sadece hayatları bizden farklı yoksa bizden Üstün Bir tarafları yok.
Bu kadının gündeme geldiği olaylar düşünülünce, bence başka kadınlarla bu şekilde kışlık konserve üzerinden iletişim kurup sonrasında kocalarını kafeslemek istiyor da olabilir
Evde o işlere annem bakıyor, konserveleri geçtiğimiz hafta yaptı, turşu ve dondurulacak sebzeleri köyde kendi bahçesinin mahsulleriyle yapıp getirdi ☺☺
Cevap
13Cevap
Ben hazırlık yapmadım
Domates kuruttum salatalara, et yemeklerine falan güzel oluyor diye , kabak kuruttum salatası güzel oluyor ahsjf salca yaptık , bu haftada turşu , malzemeleri hazır ahHxjv
Menemenlik yaptım sos yaptım dometes doğradım biber doğradım dolaba koydum yeşil fasulye hem dolaba attım hem kuruttum patlıcan kuruttum biber salçası yaptı daha turşuyi kurmadım
Annemle biberleri patlicanlari kurutup bezelye ve közlenmis sebzelerden yaptığımız özel mezemi hazirladik. Dondurucuya bide özel coregimizden koyduk mis gibi. Hazırız.
Aile kadını imajı vereceğim diye epey bir PR kasıyor epeydir de fasulye turşu yapılırken doğranmaz ki.
Param yok, kendi turşumu kurcam bu kış.
30 kavanoz konserve domates sosu, kuru fasulye, nohut, taze fasulye, mercimek kilo kilo yaptım haşlayıp dondurucuya attım malum bebekli olunca el altında pratik çok ihtiyacım oluyor
Fasulyenin kilosu 60 lira ne kışlığı kuracağıma kışın alıp yerim.. Sanki çok ucuzmuş gibi kışlıkmış😂
Evel Allah yaptık tabiside.
Maşallah gönder bir konserve
@fesfs hanım menemen kolay ama turşu konservesi uğraştırıyor sen yap getir bana 😂
@fesfs hiç paylaşımcı değilsiniz nasıl Anteplisiniz komşu komşunun külüne muhtaçtı hani 😂
Tarhanalar salçalar kuruldu turşuya daha var
Ben onun konserine gittim🙂
Ben turşu biber kurutma biber salçası pul biber yaptim
Birlikte olduğu erkeklerin turşusunu kursa kim bilir kaç kış geçirirdi
Hic bisey o konswrvelerden sehirlenen cok insan var
Nerde benim çalışmaktan topukları yarılan yurdum kadını.
Geçen yıl yapmıştım bu yıl yapmak istemedim çünkü yaptıklarım bitmedi henüz
Menemen dışında hiçbir şey yapmadım bu sene, keyfim hiç yerinde değildi.
Hiçbir şey yapmadım ya telaşlı bir eylül oldu. Bugün belki alabilirim bir şeyler
ya ben bu videoya çok güldüm ajakkcidjckv o nasıl fasulye ayıklamak
Turşu fasulye biber patlican közlemesi et kestik salça kuru reyhan nane kuru dolmalıklar falan...
Bu kış için domates konservesi yaptık, bamyadir işte barbunyadir. Yaptık baya bir şey.
Domates sosu salca biber taze fasulye
Bayağı yapmışım he aferin bana
Turşu olabilir.. onun dışında yazlık/kışlık hazırlıklar saçmalık. Yazın yaz sebze ve meyveleri, kışın kış sebze ve meyveleri tüketilmeli sağlıklı olan bu.
Valla bravo dedim
Valla annem bi suru sey yaptii
ayy bu da gündeme gelmeye çalışuyor
Tarhana turşu kesme
Bizde yapiyoruz
Herhangi bir şey yapmadım bu konu ile ilgili.
standart olarak yapılmıyor bizde
Turşu sevmem zaten zararlı.
salça ve turşu yaptık
Eee ünlü de olsan yapıyorsun işte
bende turşu yaptım acı pepper 😃
Kışlık kıyafet aldım Olur mu 😉
Kışında onlari yersin😉😉
Merak etmiyo zaten
Domates sos yaptım elimi öylece yaktım
Sayılırsa bir tek lutenitsa yaptım 😀
Tatlı kadın ne yaparsa yakışıyor.
Domates konserve yaptım 50 kavanoz