Yeme & İçme Bu yediklerimizin yağa dönüşmemesi için ne yapmamız lazım 🤣? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Biraz tavuk, turşu, pattes, salata ve kola. Ha azıcık da yağlı yufka ekmek Bu yediklerimizin yağa dönüşmemesi için ne yapmamız lazım 🤣? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. O kadar imkansız ki 😄 bulursan formülü bizimle de paylaş 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İmkansız desem imkan bulunur bu dediğin olmayacak bir şey çıkardıktan sonra yağ yakım süreci en fazla kilo olur oda sende ne yapar bilemem 0 0 Yorumla
highanxiety Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bolca yürümen lazımda yeme istersen. Bana ver ben yerim canım çekti. 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu ney be döktürmüşsün 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aç olunca 😂 Yorumla criollo +1 yıl Seni alan aç kalmaz Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yeşil çay içmelisiniz ahsjsjs 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yediğin kadar spor yapıp kaloriyi yakmalısın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O kadar imkansız ki 😄 bulursan formülü bizimle de paylaş
İmkansız desem imkan bulunur bu dediğin olmayacak bir şey çıkardıktan sonra yağ yakım süreci en fazla kilo olur oda sende ne yapar bilemem
Bolca yürümen lazımda yeme istersen. Bana ver ben yerim canım çekti.
Bu ney be döktürmüşsün
Aç olunca 😂
Seni alan aç kalmaz
Yeşil çay içmelisiniz ahsjsjs
Nasıl yiyorsunuz şunları ya hasta eder onlar
Salatana sirke ekle tamamdır
yanlız koltuklar mük :))
Yediğin kadar spor yapıp kaloriyi yakmalısın
Yememen lazım