Yeme & İçme En son ne yemek yaptınız kendiniz? SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben taze fasülye. Bi yaparım varya keşke parmaklarımı foto cekseydim dersin. En son ne yemek yaptınız kendiniz? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Approved Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Bamya yemeği yapmıştım çok güzel oldu afiyetle yedik 0 6 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Dağıtmadın dimi bamyaları Yorumla Approved +1 yıl Hayır tabii ki ☺️ gayet güzel oldu bence. Senin de ellerine sağlık güzel görünüyor Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Teşekkür ederim. Seninkide cok guzeldir eminim :) uzun zamandir iltifat almiyordum acayip guzel oldu lan Yorumla Approved +1 yıl 😇 sevindim senin adına Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl İyi günler 🙂 Yorumla Approved +1 yıl Teşekkür ederim size de ☺️ Yorumla
ttommyvercetti Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Dün bı bulgur ipavi yaptım yiyenler sağı solu şaşırdı dediler bunu hangi aşçı yaptı 0 1 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Tomtom abi İstanbul'a gel ilk isim seni mutfaga sokmak Yorumla
RakıApexPredator Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hafta içi iş yerinden hafta sonu evde bizimkiler yaptığı için bayadir yemek yapamadım kendime 0 9 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Yapsan en king ne yapoorsun peki Yorumla RakıApexPredator +1 yıl Köfte 😎 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl 😂😂😂😂😂 lan hahahha Yorumla RakıApexPredator +1 yıl Ne yapım olum 3 5 şey bilmiyorum. Etçil olduğum için en sevdiğimi en güzel yaparım 😂 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Mangalda daha hos köfti 😂 Yorumla RakıApexPredator +1 yıl Mangal 🤤 Rakı 🤤 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Dedim Yorumla RakıApexPredator +1 yıl Kalp malp ne ayaksın 😂 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Rakıya attik Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Ben yapmıyorum abime tarif ediyorum o yapıyor 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bugün için pilav ve taze barbunya yaptım yanınada yoğurt ya da ayran olur 0 0 Yorumla
Plutonn9 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Soğan olmamış kınadım Ne yaptıgımı hatırlamıyorum soğan kokusu buraya kadar geldi başım dönüyor 0 3 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Soğanda seni kınadı ve ekledi. Ben olmasam hic bir yemek lezzetli olmaz Yorumla Plutonn9 +1 yıl Aynen ama yemeğin içinde Yanında değil, haddini bilsin ahs Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Olur mu canım diyor kendisi şu an ben çiğde güzelim Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Biraz önce taze fasulye ve pilav yaptım 😂 0 1 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Bakim? Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Köfte pilav ikilisi.. 0 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 362 cevap paylaştı. Sandviç 1 12 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Biber varmiydi icinde Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl Yok peyni kaşar domates vardı Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Bu sandvic anadolujetin sandiviçinden miş gibi geldi bana. O hep böyle sandviç veriyo Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl Neresi orası Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl Ordadamı yapiyolar patenti oranınmı ama bunu kendim. ben yapiyom sevdim için sevdim seylerden ben tr de deyilim ki😂 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl 😂😂😂 havayolu sirketi.. thy nin bi alt markasi. ucakta verirler ya ikram sandviç onun gibi demek istedim Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl Hee 😂Yok Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Alllaaah ya 😂 sen hep lufthansa air frans filan mi kullaniyorsun gelirken tr ye Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl 🙄🤷♀️ Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Turkiyeye hic gelmedin mi ki Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl Geldim ama arbayla yani uzun yol yolculyla geliyom Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Keyiflidir Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Brownie yaptm 0 2 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Bıktık marketlerdeki sahte brownilerden Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ya Yorumla
sudemutluolamıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl kıllarini al derim 0 1 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Aliyorum zaten Yorumla
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Karnıyarık. 0 4 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Üffff 3 atarım orta boy. Kabugunuda soymam direk Yorumla llalunahCr +1 yıl 3 biraz fazla değil mi? Ben 1 taneyi zor yiyorum.💆🏼♀️ Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Bakma biraz ciliz gibi dururum ama biraz öküzümdür yemek konusunda. Ama sevdiklerimde. Sen kızsın normal biraz sanki 😂 Yorumla llalunahCr +1 yıl Olsun, iştahlı olmak güzeldir. Bol vitamin, protein.😸 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Köri soslu tavuk 0 1 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Tam sap erkek yemegi 😂😂😂 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Menemen yapmıştım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bamya yemeği yapmıştım çok güzel oldu afiyetle yedik
Dağıtmadın dimi bamyaları
Hayır tabii ki ☺️ gayet güzel oldu bence. Senin de ellerine sağlık güzel görünüyor
Teşekkür ederim. Seninkide cok guzeldir eminim :) uzun zamandir iltifat almiyordum acayip guzel oldu lan
😇 sevindim senin adına
İyi günler 🙂
Teşekkür ederim size de ☺️
Dün bı bulgur ipavi yaptım yiyenler sağı solu şaşırdı dediler bunu hangi aşçı yaptı
Tomtom abi İstanbul'a gel ilk isim seni mutfaga sokmak
Hafta içi iş yerinden hafta sonu evde bizimkiler yaptığı için bayadir yemek yapamadım kendime
Yapsan en king ne yapoorsun peki
Köfte 😎
😂😂😂😂😂 lan hahahha
Ne yapım olum 3 5 şey bilmiyorum. Etçil olduğum için en sevdiğimi en güzel yaparım 😂
Mangalda daha hos köfti 😂
Mangal 🤤 Rakı 🤤
Dedim
Kalp malp ne ayaksın 😂
Rakıya attik
Ben yapmıyorum abime tarif ediyorum o yapıyor
Bugün için pilav ve taze barbunya yaptım yanınada yoğurt ya da ayran olur
Soğan olmamış kınadım
Ne yaptıgımı hatırlamıyorum soğan kokusu buraya kadar geldi başım dönüyor
Soğanda seni kınadı ve ekledi. Ben olmasam hic bir yemek lezzetli olmaz
Aynen ama yemeğin içinde
Yanında değil, haddini bilsin ahs
Olur mu canım diyor kendisi şu an ben çiğde güzelim
Biraz önce taze fasulye ve pilav yaptım 😂
Bakim?
Köfte pilav ikilisi..
Sandviç
Biber varmiydi icinde
Yok peyni kaşar domates vardı
Bu sandvic anadolujetin sandiviçinden miş gibi geldi bana. O hep böyle sandviç veriyo
Neresi orası
Ordadamı yapiyolar patenti oranınmı ama bunu kendim. ben yapiyom sevdim için sevdim seylerden ben tr de deyilim ki😂
😂😂😂 havayolu sirketi.. thy nin bi alt markasi. ucakta verirler ya ikram sandviç onun gibi demek istedim
Hee 😂
Yok
Alllaaah ya 😂 sen hep lufthansa air frans filan mi kullaniyorsun gelirken tr ye
🙄🤷♀️
Turkiyeye hic gelmedin mi ki
Geldim ama arbayla yani uzun yol yolculyla geliyom
Keyiflidir
Brownie yaptm
Bıktık marketlerdeki sahte brownilerden
Evet ya
kıllarini al derim
Aliyorum zaten
Karnıyarık.
Üffff 3 atarım orta boy. Kabugunuda soymam direk
3 biraz fazla değil mi? Ben 1 taneyi zor yiyorum.💆🏼♀️
Bakma biraz ciliz gibi dururum ama biraz öküzümdür yemek konusunda. Ama sevdiklerimde. Sen kızsın normal biraz sanki 😂
Olsun, iştahlı olmak güzeldir. Bol vitamin, protein.😸
Köri soslu tavuk
Tam sap erkek yemegi 😂😂😂
Makarna
Dün şehriye çorbası yaptım
Havuç tarator
Mantar sote tavuklu
Tavuk yapmistim dün
Menemen yapmıştım
hiç sevmem
Salata