ne güzel işte bana ve bebeklerimize baksın :) Bir kadın eli değmeli, bir erkeğin hayatına, eline, evine, yüreğine, ekmeğine. Çünkü doğru bir kadının elinde bir erkek tekrar büyür, olgunlaşır kendini bulur. Çünkü doğru bir kadın, bittim diyen bir erkeği tekrar doğurur.
Bence böylelikle tüm yükü kadına yüklemiş oluyorsunuz. Ya kadın çalışan bir kadınsa? Hem çalışacak hem de yemek mi yapacak? Bu tür şeyler bence karşılıklı olmalı. Bazen erkek, bazen ise kadın ev işlerine koyulmalı. Denge en önemlisi. Kadına bakıcı muamelesi yapmak ne kadar doğru ki? Kadın hem size hem de bebeğinize değil de siz kadın ile birlikte, daha motorik fonksiyonları gelişmemiş olan bebeğinize baksanız, daha iyi olmaz mı? :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yumurta sayılır mı ajcjeh
Yani evet :D
Kızartma yemekten sayılıyor mu? 😂😂😂
Tabiki 😅
O zaman o 😂
Güzel👌🏻
Makarna salatisi pratik oluyor
Evet 😅
Yemek yapmayi bilmiyorum
Büyük dezavantaj bence :D
Kesinlikle. Bu yüzden tek başıma yaşayamam
Evet. Ama bi yumurta kırmayı bari öğren bence
Onu bile bilmiyorum.
Yumurtayı kırmayı bile bilmeyen biriyle evlenmeyi göze alabilmektir aşk 😅
Hhahha :D sen kendine eş değil bakıcı arıyorsun sanırım 😅
ne güzel işte bana ve bebeklerimize baksın :)
Bir kadın eli değmeli, bir erkeğin hayatına, eline, evine, yüreğine, ekmeğine.
Çünkü doğru bir kadının elinde bir erkek tekrar büyür, olgunlaşır kendini bulur. Çünkü doğru bir kadın, bittim diyen bir erkeği tekrar doğurur.
Bence böylelikle tüm yükü kadına yüklemiş oluyorsunuz. Ya kadın çalışan bir kadınsa? Hem çalışacak hem de yemek mi yapacak? Bu tür şeyler bence karşılıklı olmalı. Bazen erkek, bazen ise kadın ev işlerine koyulmalı. Denge en önemlisi. Kadına bakıcı muamelesi yapmak ne kadar doğru ki? Kadın hem size hem de bebeğinize değil de siz kadın ile birlikte, daha motorik fonksiyonları gelişmemiş olan bebeğinize baksanız, daha iyi olmaz mı? :D
evet daha iyi olabilir :)
Tavuk sote yaptım..
Balık yaptım.
En son yediğim yemek tavuk ve pilavdı
Ravioli
Karnıyarık
Mısır.
Suşi
yoğurtlu makarna
Bamya yemeği
Tantuni
Sana demedi mi doktor dürümle alakalı ne varsa yeme diye
@StoneeCold tavuk da mı yemeyaaah
Tavukları ya çamaşır suyuyla yıkadıysalar hııı
@StoneeCold Bir daha tavuk yiyeni ziksinler
Artık silkerler mi severler mi bilmem bu gidişle sağlıklı yaşama sokacağım seni sjsjs
@StoneeCold Ay hadi inş
Böreek
noodle
Beşamel soslu tavuk
Noodle ahaha
Sarma sardim
Makarna