Yeme & İçme Günaydınnnnn kahvaltıda ne yediniz bakalım? Nabercanıms Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben kahvaltı yapmam ama bu sabah canım çok muhlama istedi. Siz sever misiniz? Yapıcam ve yicem sanırım 😄 Günaydınnnnn kahvaltıda ne yediniz bakalım? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Günaydın kahvaltı yapmadım daha sigara ve kahve içtim sadece afiyet olsun 0 3 Yorumla Nabercanıms +1 yıl Ooo bendensin bende önce kahve sigara yaparım u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederimm ☕ Nabercanıms +1 yıl 😉.
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir kere yiyim dedim bunu yiyemedim cok da iyi degilmis tadi zaten 0 3 Yorumla Nabercanıms +1 yıl Yapamamışlardır emin ol iyisini yesen bu ne lan dersin SonMohikan71 +1 yıl İyi yapilmadigindan olabilir evde yapilmisti o da ilk defa yapildigi icin ondan olabilir ama en buyuk sorunu hemen donmasi Nabercanıms +1 yıl Onu tek yemiceksin zaten kalabalıkta yiceksin daha donmadan biticek tadı damağında kalıcak biraz daha olsaydı diceksin 😄
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bir dilim ekmek o da ilac iceceğim icin fazlasını cankm istemedi 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zeytinli puhaça yapmıştım akşam onu yedim 0 3 Yorumla Nabercanıms +1 yıl Laann bayılırım zeytinli poğaçaya Yorumla AliceMixfield +1 yıl Yaaaa 🥹 hiç acımadım birde zeytini bol bastım Yorumla Nabercanıms +1 yıl Offf çok canım çekti mk gidip alcam şimdi yapmaya uğraşamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende çok severm xocuklar da kebir marka kolit peyniriyle yapardm sagolsunlar bozmuslar hiç uzamıyor 0 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kolot peyniri Yorumla Nabercanıms +1 yıl Anladım anladım bende tel peynirle yapıcam elimde bu var şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlada yapardm bimdeki ama onuda bozdular sonradan uzamaz oldu Yorumla Nabercanıms +1 yıl A101dekileri dene bide Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten a101 de kebir alıyordum ya da Tarabya marka. sen hangi marka alıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha a101 deki tel peynir mı markası neki Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kızarmış ekmek, 1 yumurta, maydonoz, domates, salatalık, zeytin. 0 1 Yorumla Nabercanıms +1 yıl Afiyetler Yorumla
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Bir kilo aldığım için kahvaltı yapmadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tavuk sote var dünden 0 6 Yorumla Nabercanıms +1 yıl Kahvaltıda 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet napiyim Yorumla Nabercanıms +1 yıl Şaşırdım kız sadece afiyet olsun Yorumla Nabercanıms +1 yıl A101 delileri dene bide Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neleri Yorumla Nabercanıms +1 yıl Yanlışlıkla sana yazmışım onu ya Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Omlet 0 1 Yorumla Nabercanıms +1 yıl Afiyet olsun canım Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Yımırta 0 3 Yorumla Nabercanıms +1 yıl Afiyett Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Sanadaa Yorumla Nabercanıms +1 yıl Sağol canıms Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kahvaltı yapmıyorum 0 1 Yorumla Nabercanıms +1 yıl Normalde bende yapmıyorum ama bu sabah çok canım çekti yaptım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Günaydın kahvaltı yapmadım daha sigara ve kahve içtim sadece afiyet olsun
Ooo bendensin bende önce kahve sigara yaparım
Teşekkür ederimm ☕
😉.
Bir kere yiyim dedim bunu yiyemedim cok da iyi degilmis tadi zaten
Yapamamışlardır emin ol iyisini yesen bu ne lan dersin
İyi yapilmadigindan olabilir evde yapilmisti o da ilk defa yapildigi icin ondan olabilir ama en buyuk sorunu hemen donmasi
Onu tek yemiceksin zaten kalabalıkta yiceksin daha donmadan biticek tadı damağında kalıcak biraz daha olsaydı diceksin 😄
Bir dilim ekmek o da ilac iceceğim icin fazlasını cankm istemedi
Zeytinli puhaça yapmıştım akşam onu yedim
Laann bayılırım zeytinli poğaçaya
Yaaaa 🥹 hiç acımadım birde zeytini bol bastım
Offf çok canım çekti mk gidip alcam şimdi yapmaya uğraşamam
Bende çok severm xocuklar da kebir marka kolit peyniriyle yapardm sagolsunlar bozmuslar hiç uzamıyor
Kolot peyniri
Anladım anladım bende tel peynirle yapıcam elimde bu var şu an
Onlada yapardm bimdeki ama onuda bozdular sonradan uzamaz oldu
A101dekileri dene bide
Zaten a101 de kebir alıyordum ya da Tarabya marka. sen hangi marka alıyorsun
Ha a101 deki tel peynir mı markası neki
Kızarmış ekmek, 1 yumurta, maydonoz, domates, salatalık, zeytin.
Afiyetler
Bir kilo aldığım için kahvaltı yapmadım
Tavuk sote var dünden
Kahvaltıda 😄
Evet napiyim
Şaşırdım kız sadece afiyet olsun
A101 delileri dene bide
Neleri
Yanlışlıkla sana yazmışım onu ya
Omlet
Afiyet olsun canım
Yımırta