Yeme & İçme Atıştırmalıklarım nasıl olmuş sizce? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Buyrun afiyet olsun 😀O değilde bugün bunlardan kaç tane yediğimi hatırlamıyorum 😝 Atıştırmalıklarım nasıl olmuş sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Güzel duruyor fakat çok seçici biri olarak içinde ne olduğu önemli benim için 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Sen ne anlatıyorsun be hahaha 😀 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Tadını bilmiyorum o yüzden ona yorum yapamam ama görüntüsü güzel* anlaşılmaz bir dille yazdığımı pek sanmıyorum 🥲 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 643 cevap paylaştı. Bu kürdanı hamburger sipariş ettiğim bir yer pakete koyuyor güzel koleksiyon yaptım 0 0 Yorumla
bol_pantolon Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Abi sen baya güzel yemek yapıyorsun aa 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl 😀😀 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bana da versene 0 9 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Düşünmem lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😢 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Üzüldün mü sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çook 🤧 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Geçer geçer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atıştırmalıklardan istiyorum hemde hemen 😔 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Yok sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cimri 🙁 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Öyle mi dersin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabak vereyimde iki tane gönder ya canım çekti 0 5 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Uşağın mı var hayırdır 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka niyetine yazdım güzel olmuş ama sende MaşaAllah hiç anlamıyorsun Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Anlamam ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi anlama Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Saol Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 337 cevap paylaştı. Kilo alırsın 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Onları düşünmüyorum artık 😀 Yorumla
hıçkıdık23 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Bana da yemek yap 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Hahaha Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her türlü yenur chef 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Nasıl yenur Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güzel gözüküyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Güzel duruyor fakat çok seçici biri olarak içinde ne olduğu önemli benim için
Sen ne anlatıyorsun be hahaha 😀
Tadını bilmiyorum o yüzden ona yorum yapamam ama görüntüsü güzel* anlaşılmaz bir dille yazdığımı pek sanmıyorum 🥲
Bu kürdanı hamburger sipariş ettiğim bir yer pakete koyuyor güzel koleksiyon yaptım
Abi sen baya güzel yemek yapıyorsun aa
😀😀
ne güzel olms he canım çekti
Estetik duruyor, afiyet olsun.
Bana da versene
Düşünmem lazım
😢
Üzüldün mü sen
Çook 🤧
Geçer geçer
Atıştırmalıklardan istiyorum hemde hemen 😔
Yok sana