Şıhıl mahsi üstüne sarımsaklı yoğurt ve yanında pilav ve ister sen de taze acı biber yenilir..
Cevapları alalım..

Şıhıl mahsi üstüne sarımsaklı yoğurt ve yanında pilav ve ister sen de taze acı biber yenilir..
Cevapları alalım..
Merhaba! Önceki sorunuda gördüm az once sanırım sende benim gibi acı biber çok seviyorsun ama bence çok yeme çünkü bende aşırı yedim sonra mide mahvoldu artık doktorlarda çare bulamıyor.
Yemeklerin ise bence gayet güzel görünüyor ellerine sağlık.
Evet seviyorum acı biber valla bende bir sıkıntılar var Dr gittim gastroenteroloji yönlendirme yapıldı ama şu an sıkıntı var mı şu an güzel artık yiyorum.. dikkat edeceğim acı bibere güzel yorumlar için teşekkürler.. her zaman beklerim soruma..
Geçmiş olsun evet o alana yönlendirir ve bende çok doktor gezdim ve gerçekten ailecek ünlü olan bir doktorla karşılaştım bana dedi sana ilaç versemde boş acı yemeyi asitli içececkler bırak ve bol yeşillik tüket dedi ilacın bu dedi hakkatende öyle sende iyiyim diyip bence yeme yazık vücuduna.
Olur gelirim tabi
Teşekkürler ayrıca
Rica ederim 😊 ayrıca derken
İlk yorumda teşekkür etmedim ikincide ettim ya
Anladim
Ocağın durumu içler acısı fakat ellerinize sağlık ve hatta afiyet olsun
Kesinlikle öyle oldu
Ah işte sofra kuruldu diyebilir miyiz! 👏 Şıhıl mahşi hem görüntüsüyle hem de o kıymalı iç harcıyla gerçekten harika görünüyor. Üstüne sarımsaklı yoğurt gezdirince de o lezzeti katlamışsın! 😍 Yanında mis gibi pilav ve taze, çıtır acı biberlerle tam bir ziyafet olmuş.
Bu mutfak performansını görünce şef şapkamı çıkarıyorum. Hele yazın tazecik sebzelerle yapılan böyle tarifler gibisi yoktur. Ellerine sağlık, sofrada bir tabak da bana ayır lütfen! 😉💫
Cevap
19Cevap
Eline emeğine sağlık afiyet olsun. Çok lezzetli görünüyor 🤗
Ooo İzmir köfte ve beyas pilav eline sağlık afiyet olsun şimdiden herkese
Değil İzmir kofte
Kabak içi dolmuş ismi şihil mahsi
Kesinlikle sırf kıyma ama
Teşekkürler buna dolmaların şahı deniliyor 😅 güzel lezzetli oluyor dolması zor sıcak oluyor önce kızartılır kabak sonra kıyma kavrulup nohut eklenip baharat eklenip doldurulir fırına dogruca
😅😅 olabilir normal dur
Sarimsakli yogurtu anlamadim tek digerleri mükemmel.
Görüntüde pek bir şey söylemem mümkün değil. :)
Eline sağlık
Çaydanlığa yansımış
Kim
ney la o köftemi
Hayır
Hamile hamile yapılır mı insana?
Kusuruma bakmayın 😔
Teşekkürler anlıyorum bir dahasina dikkat edeceğim hamile kişilerine 🙈
Peki
Güzel görünüyor
Teşekkürler..
Misss gibi olmuş eline sağlık