Yeme & İçme Yaprak sarması yaptım sizce nasıl görünüyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bunun altinda bi kat daha var. Yoruldum ama degdi nasil gorunuyo? Yaprak sarması yaptım sizce nasıl görünüyor? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Hiç bir şey olmasa bile onca emeğe değer eline sağlık güzel görünüyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla atomxyz +1 yıl Rica ederim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. güzel görünüyor.. ben bunu çiğ yerim çokta güzel olur.. canım çekti 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kalem gibi sarmışsın , valla canımız çekti akşam akşam:)) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂tesekkur ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederim hamarat hanımefendi 😂😂 Yorumla
Alesi4 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Güzel gözüküyor, ellerine sağlık😊 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ellerine sağlık, harika.💕 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla
goodgirlgonebaddy Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl cok guzel gorunuyor ellerine saglik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Cok guzel gorunuyor eline saglik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl güzel görünüyor eline sağlık afiyet olsun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla Soran +1 yıl Kac gundur yaprak gormekten oggkk geldi ama mecbur gulu seven dikenine katlanie Yorumla Soran +1 yıl Katlanir Yorumla bateristartist +1 yıl ee seviyorsan katlanacaksın sevmek fedakarlık ister Yorumla Soran +1 yıl Evet oyle Yorumla
Elif-im Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ellerine sağlık gece gece olmaz ama bu 😀 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Oldu bile Yorumla Elif-im +1 yıl Gelim mi 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Knk ya gel valla duduklude duruyo kimsenin yedigi yok Yorumla Soran +1 yıl Onune bi tabak doldurup koyayim yersin bol bol Yorumla Elif-im +1 yıl Ciddi misin 🥺 çok severim ben teşekkür ederim Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Güzel gözüküyor elinize sağlık. 0 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 456 cevap paylaştı. Incı gibi görünüyor 🍒 0 0 Yorumla
Elite7 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ellerine sağlık ince ve güzeller 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla
Ancle07 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kalem gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç bir şey olmasa bile onca emeğe değer eline sağlık güzel görünüyor
Tesekkur ederim
Rica ederim
güzel görünüyor.. ben bunu çiğ yerim çokta güzel olur.. canım çekti
kalem gibi sarmışsın , valla canımız çekti akşam akşam:))
😂😂tesekkur ederim
rica ederim hamarat hanımefendi 😂😂
Güzel gözüküyor, ellerine sağlık😊
Tesekkur ederim
Ellerine sağlık, harika.💕
Tesekkur ederim
cok guzel gorunuyor ellerine saglik
Tesekkur ederim
Cok guzel gorunuyor eline saglik
Tesekkur ederim
güzel görünüyor eline sağlık afiyet olsun
Tesekkur ederim