Yeme & İçme Sizce lokmalık bir çok burger mi, tek adet büyük boy hamburger mi daha keyifli ve doyurucu? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik#Lokmalık bir sürü burger VS. bir adet büyük hamburger, öncelikli vee favori tarzınız hangisi olur 😃?#Yemeİçme#tubasueda#🍀😎#... Sizce lokmalık bir çok burger mi, tek adet büyük boy hamburger mi daha keyifli ve doyurucu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben büyük bir hamburger menüsü tercih ederdim 🍀 yanında patates kızartması salata ve kola da olmalı şekersiz.. bu gayet de yeterli benim için. ama küçük burgerlerden hiç yemedim o yüzden de tatları nasıl bilgim yok. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Keşke normalden daha büyük bir burger olsa da hunharca yesem 😂😂 1 0 Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. minnak minnak burgermi olur şöyle gocaman ve doyurucu olacak yediğini hissedecen :) 2 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Tek adet büyük boy daha iyi öyle insan daha çok doyuyor. 1 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Büyük hamburger onun tadı öyle çıkar sosu falan ağzıma yüzüme bulaşmadan olmaz 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Dolu dolu olması lazım ahshs 1 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 321 cevap paylaştı. büyük olcak yerken her yer sos olcak 1 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 603 cevap paylaştı. Büyük boy 1 0 Yorumla