Yeme & İçme Hamburger mi yoksa döner mi daha çok seversiniz? kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Hamburger Döner Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hamburger mi yoksa döner mi daha çok seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İkisini de severim önce hamburger alayım arkadan döner verirsin, bi de kola alayım 0 0 Yorumla
Saçmalardanseçmeler5 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Seçim yapamadim , ikisi de çok lezzetli :) 0 0 Yorumla
OlorinTheWhite Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Döner varken hamburgerin esamesi okunmaz 😊 0 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 418 cevap paylaştı. Döneri daha çok severim 0 0 Yorumla
aylin240 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl dön dedim dönmedi:( 1 3 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Dönmüyor ise sende onu çevir, böylece çevirme olmuş olur 🤣🤣🤣 Yorumla Alemdaralii +1 yıl Nasipse döner Yorumla aylin240 +1 yıl :) :) :) :) :) :) Yorumla
35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Seni 0 2 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Sabreden derviş beni göremeden gebermiş 😅 Yorumla 35-ÇILGIN-ADAM-35 +1 yıl Yok ona girecek öyle Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. hamburger 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Gönder durum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İkisini de severim önce hamburger alayım arkadan döner verirsin, bi de kola alayım
Hamburger diyen midesizdir net
soslu zurna durum dsds
Tabiki de döner
Seçim yapamadim , ikisi de çok lezzetli :)
Döner varken hamburgerin esamesi okunmaz 😊
Döneri daha çok severim
dön dedim dönmedi:(
Dönmüyor ise sende onu çevir, böylece çevirme olmuş olur 🤣🤣🤣
Nasipse döner
:) :) :) :) :) :)
Seni
Sabreden derviş beni göremeden gebermiş 😅
Yok ona girecek öyle
Hamburger
Keser Döner sap döner tabi ki et döner :))
Döner
Hamburger
hamburger
Gönder durum
Hamburger tabi ki
Döner tabiki