Ben bir Ayşe (adım değil cinsiyet belirtmesi yapıyorum) olarak ekşi yemediğimde mutsuz oluyorum. Aşırı yemek yiyip doymuyordum mesela geçen günlerde ekşi ihtiyacım olduğunu anladım.. Kış da değil portakallar vb yok diye ihtiyacımı da gideremedim herhalde evdeki açılmamış limon sosunu dünden beri içiyorum rahatladım resmen. Aynısını da erkeklerde görüyorum tatlı oldu mu eriyorlar, kendilerine geliyor. Sizce ne kadar doğru? (Btw bence yaz meyveleri erkeklere, kış meyveleri kadınlara uygun gibi.)
Ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur Ayşe'yi ne kadar doğru?
Öyle derler eksikler bir şeyler biliyor vücut eksik olan veya bebeğin istediği şeyi canı ister derler yıllardır böyle böyle tuttuğu oluyor
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Reglken mesela ilk günlerde hormonlar en altta oluyor, diğer regl dönemine kadar adım adım çıkıyor regl olunca tekrar sıfırlanıyor ya malum. O en hormonsuz olduğumuz dönem erkeklerin tatlı isteği bize geçiyor gibi. Çikolatalar falan aşeriyoruz. Hamilelikte ise günden güne kadınlık hormonları çıktıkça ekşi şeyler aşerme de artıyor.
Mesela kadınlık hormonları regl günü en alttayken erkek gibi dedikleri tatlı aşeriyorlar (çikolata isteği dedikleri. Hamileyken de günden güne artan kadınlık hormonlarıyla da ekşi aşeriyorlar.
Yani bazilari var karşı cinse karşı hiçbir ilgileri yok örneğin biri ile konuştum oda senin dediğin gibiydi diyor bir kadın ile yakınlaşma fikri falan bana mide bulandırıcı geliyor içimde en ufak bir istek duymuyorum
Ye tatlıyı doğur hakkı yi Ye eksiyi doğur Ayşe'yi Çok batıl ve saçma Senin yediklerin çocuğun cinsiyetini belirlemez Sperm hücresi hangi cinsiyet ise o olur tamamen bana ile alakalı Cahil olmayın
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cahillikle ne alakası var lan annem ebe benim bu konular içinde büyüdüm biyolojik mi soruyorum sence a q
Gayet çoğunluğun zevki böyle de ondan söylüyorum. O sözü doğumda cinsiyet belirlemesi için sormadım, şu an cinsiyete göre böyle çoğunluk var mı diye sordum.
Bilgisayar mühendisliğinde okuyorum a q garson bozması gelip bana cahil diyor ben de bunu takacak mıyım açcnslxnslx hoplamaya devam senin hayatında ekmek yediğin kadar ben kitap bitirmişimdir anlama yoksunu andaval söxmössn cringesin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öyle derler eksikler bir şeyler biliyor vücut eksik olan veya bebeğin istediği şeyi canı ister derler yıllardır böyle böyle tuttuğu oluyor
Reglken mesela ilk günlerde hormonlar en altta oluyor, diğer regl dönemine kadar adım adım çıkıyor regl olunca tekrar sıfırlanıyor ya malum. O en hormonsuz olduğumuz dönem erkeklerin tatlı isteği bize geçiyor gibi. Çikolatalar falan aşeriyoruz. Hamilelikte ise günden güne kadınlık hormonları çıktıkça ekşi şeyler aşerme de artıyor.
Bence eskiden tam tutuyordu da şimdi artık aldığımız yapay şeylerle hormonlarımız şaştığından arada tespitler tutmuyor olabilir.
Yani bu sadece öylesine söylenmiş bir söz bence hiçbir gerçeklik payı yok
Doğum için sormuyorum. Yetişkinlikle cinsiyete göre beslenme var bence.
Erkekler hep tatlıya konuyor, kadınlar da ekşi turşulara, ayvalara vb.
Yani o bakıma doğru olabilir kadınların daha çok ekşi sevdiği genellemesi benimde dikkatimi cekti
Mesela kadınlık hormonları regl günü en alttayken erkek gibi dedikleri tatlı aşeriyorlar (çikolata isteği dedikleri. Hamileyken de günden güne artan kadınlık hormonlarıyla da ekşi aşeriyorlar.
Bu arada %100 gay misin kanka bir şey soracağım
Hayır değilim iligim var ama
Birinden hoşlandım geçen ay %100 gayim dedi de merak ettim ettim birinin %100 düz ya da gay kalma ihtimali olabilir mi diye
O demekki hiçbir şekilde kadınlara ilgi duymuyor sadece erkeklere ilgi duyuyor
İşte dediğine göre öyle de ben bilemedim sırf erkek ya da kadın diye birine %100 ilgi duyulabilir mi
Makarna da ıslanana kadar düzdüz derler.
%1 ihtimalim neden olamaz yani?
Yani bazilari var karşı cinse karşı hiçbir ilgileri yok örneğin biri ile konuştum oda senin dediğin gibiydi diyor bir kadın ile yakınlaşma fikri falan bana mide bulandırıcı geliyor içimde en ufak bir istek duymuyorum
Yani o bütünü ile kadınsı hisler taşıyor o yüzden sadece erkeklere karşı ilgi duyuyor
Ye tatlıyı doğur hakkı yi
Ye eksiyi doğur Ayşe'yi
Çok batıl ve saçma
Senin yediklerin çocuğun cinsiyetini belirlemez
Sperm hücresi hangi cinsiyet ise o olur tamamen bana ile alakalı
Cahil olmayın
Cahillikle ne alakası var lan annem ebe benim bu konular içinde büyüdüm biyolojik mi soruyorum sence a q
Gayet çoğunluğun zevki böyle de ondan söylüyorum. O sözü doğumda cinsiyet belirlemesi için sormadım, şu an cinsiyete göre böyle çoğunluk var mı diye sordum.
Az ötede zırla a@ına k@dumun anlayışsız m alı
Benim eğitimimin yarısını almamışsındır gelip ötüyorsun burada millete veremediğin karşılığı ezikliğinle burada mı kusmaya çalışıyorsun la bitik?
Az daha zıpla elndksnxmsns deliği yamulmuş ezik
Hâlâ çocuk cinsiyeti diyor beynine kadar s#kilmişsin burada havlıyorsun ezik psikoloji p iç evladı.
Bilgisayar mühendisliğinde okuyorum a q garson bozması gelip bana cahil diyor ben de bunu takacak mıyım açcnslxnslx hoplamaya devam senin hayatında ekmek yediğin kadar ben kitap bitirmişimdir anlama yoksunu andaval söxmössn cringesin
Bitkisel macundan ümit bekleyen bie s. alak beni küçümsüyor ÖSNXLSNXLSKS REZİL
Az daha kıvran ohh lsnxlsndk komidinden paranı al sss ktir ol.
bende bazen tatlı krizine giriyorum
Sence de mantıklı bir söz değil mi?
Alt yanıtlarda anlayamayan gevşek biri zırladı gitti.
Ben zaman görsem erkekler hep tatlıya konuyor, kadınlar da ekşi turşulara, ayvalara vb.
Eskiler soylemisse illaki dogrudur bende cok inanirim
Aynen bence şimdi insanları hormon dengeleri şaştı da ondan bazen tutmuyot gibi
Eskiden tam tutuyor olabilir
Şimdi yedigimiz ictigimiz herseyde katki maddesi var sperm sayilarini dusuruyor kisirlastiriyor onunda fazlasıyla etkisi var