kahve gurmesi değilim çok fazla içme deneyimim olmadı. Gloria jeans ve starbucks daha çok yolumun üstünde olduğu için onları daha çok denedim. soruyu sordum belki müdavimi vardır yorumlar diye ama mekanları hep güzel dekorasyona ve manzaraya sahip espressolab'ın
Yerli ve milli bir marka varken yabancı sermayeye kazandırmak saçma geliyor. ''Yerli markaları beğenmeme'' gibi bir kültürümüz var ve bu çok can sıkıcı. Üstelik kahveleri ve mağaza konseptleri de daha güzel.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Espressolab nedense bana daha vizyonlu geliyor starbucks’a göre😄 Aynı şekilde kahvelerini de daha yoğun daha lezzetli buluyorum
Espresso lab özellikle son zamanlarda açtığı kafelerle çok atak yapmaya başladı. Starbucksa göre kahvesi damak tadıma daha uygun. Starbucksta cool lime olmasa sadece zor durumda kalsam giderim sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Starbucks
EspressoLab 1000 kat daha iyidir, hatta Neró dan da iyidir. Starbucks ta kahveden çok su içiyorsun, tek olayı adı.
Starbucks a iki kere gittim digerini bilmiyorum sacma sapan geliyor kafe ortamlari gereksiz bnce ikiside
Starbuckstan bi kaç kez kahve aldım espresoolabda oturdum da bir şey içmedim ama Espressolabın tuvaletleri çok iyi ya :D :D
Ben zaten kahve pek sevmem o yüzden arkadaşlarımla vs oturmaya gittiğimizde de bana pek fark etmiyor açıkçası.
Reklam kokan hateketleri bırakın espresso labs nedir. Bolu dinlenme tesislerindeki wc bile daha popüler
Ben ikisini de çok sevmem ve bulabilirsem tchibo tercihimdir. Ya da yeni nesil butik kahve dükkanları olabilir...
Starbucksa gidiyorum ama espressolaba gitmedim
mekanları için bile gidilir
Gerçekten mi kahveleri ve soğuk içecekleri nasıl
kahve gurmesi değilim çok fazla içme deneyimim olmadı. Gloria jeans ve starbucks daha çok yolumun üstünde olduğu için onları daha çok denedim. soruyu sordum belki müdavimi vardır yorumlar diye ama mekanları hep güzel dekorasyona ve manzaraya sahip espressolab'ın
Starbucksın içecekleri yiyecekleri güzel normalde servisi iyi değil her tarafı dağınık
Lab daha iyi lezzette ama ulaşım kolaylığı açısından starbucks
Starbucks a karşılık hangi marka varsa tercihim ilk o olur.
Espressolab'a henüz gitmedim ama kahvelerinin Star'dan daha iyi olduğunu duymuştum.
Starbucks diyeceğim ya. Çünkü uzun zamandır bu piyasada ve onun kahveleri gerçekten başarılı.
Bi kahve için bu soygunculara para yedirmem evimin balkonu yeter😌
Espressolab gitmedim bu yüzden cevap vermek istemem
İkiside değil kendi yaptığım kahve daha lezzetli olur
Yerli ve milli bir marka varken yabancı sermayeye kazandırmak saçma geliyor. ''Yerli markaları beğenmeme'' gibi bir kültürümüz var ve bu çok can sıkıcı. Üstelik kahveleri ve mağaza konseptleri de daha güzel.
Espressolab nedense bana daha vizyonlu geliyor starbucks’a göre😄
Aynı şekilde kahvelerini de daha yoğun daha lezzetli buluyorum
Espresso lab özellikle son zamanlarda açtığı kafelerle çok atak yapmaya başladı. Starbucksa göre kahvesi damak tadıma daha uygun. Starbucksta cool lime olmasa sadece zor durumda kalsam giderim sanırım
Hiç biri. Kendim demlerim, çekilmiş kahve den. Tavsiye ederim. Makinaya gerek yok. Filtre ile
Kuru kahveci mehmet efendi
hiç birisi kahveci tayfun iyidir
Espresso labi ilk kez duyuyorum
Espressolab tabiki. Sütü çok güzel yoğun
Kıvamlı yani. Su içmiyorsunuz. Ya da leş gibi kokmuyor
Butik coffe shoplar :)
Hiçbiri yakınımda ki kafeler daha iyi 😄
Espressolab bence daha iyi
Espressolab nasıl tavsiye eder misiniz
ikiside değil Balıkesirimizin Balbucksu
Starbucks
ikiside
Starbucks
Starbucks
Kahve kültürüm yok
Hiçbirini
Starbuks
starbucks
İkisi de değil
Starbucks
Espressolab
Kendi yaptigim sogut sütlü kahve.(Dondurmali)
Nescafe Gold
satrbucks
İkisi de değil
Espressolab
Starbucks
Bence Kahve dunyasi