İştah sorunum nasıl düzelir, midem rahatsızlanmıştı ya üşüttüm ya başka bir şey o geçti ama şimdi de iştahsızlık yemeklerden haz 0?

Lütfen ciddiye alıp okuyun daha önce hiç yaşamadım bu kadar iştah kapanmasını 40 kiloyum zayıflayacağım korkuyorum 23 yaşındayım
Ben geçen hafta çarşamba günü midem rahatsızlandı kusma derecesine geldim o gün kusmamak için zorladım perşembe günü kustum falan akşamına yemek yedim düzeldim sandım cuma günü midem bulanıyor diye ilaç içmemle kusmam bir oldu
doktor dedi ki demir ilacı yan etki yapmış olabilir onu kullanma dedi kullanmıyorum
sonra o gün tuzlu kraker ayran yine düzeldim akşam hem yemek yedim hemde bir iki tane haşlanmış patates yedim ama az yediğim için iştahım da ona göre zorladım falan ertesi günü kahvaltıda bir dilim ekmek ile zar zor yedim akşamına güzel yedim doyacak gibi falan derken cumartesi pazar vs düzelirim dedim
Pazartesi yine bende bozuk kahvaltı yapmadım akşam üstü bi küçük ekmek arasına salatalık domates yedim akşam yemeğindeki kızartmayı midem bulandı yiyemedim gece yarısıda yiyemedim
bugün Salı kahvaltıda iki küçük dilim ekmek iki parça salatalık domates küçük küçük yedim ama daha çok yemem lazım zayıflarım diye korkuyorum
midem herşeyi almıyor artık hastalıkla birlikte yağlı olan hiçbir şey yiyemiyorum
iştahımı nasıl toparlarım acıkmıyorum bile ne olur başından geçirmiş insanlar bana destek olsun zaten 40 kilo 23 yaşındayım sağlığım bozulacak korkuyorum ama midemi de bulandırıyor yemek yemek eziyet oldu

İştah sorunum nasıl düzelir, midem rahatsızlanmıştı ya üşüttüm ya başka bir şey o geçti ama şimdi de iştahsızlık yemeklerden haz 0?