Yeme & İçme Mayalı poğaça soğuyunca yumuşar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sıcak diye mi sert Güncellemeler+1 yıl Yumusuyormuş Mayalı poğaça soğuyunca yumuşar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Evet bence yumuşar 0 0 Yorumla
someonefromworld Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Mayalı poğaça genelde piştiğinde ekstra yumuşak, soğuyunca biraz sertleşir. mayan kabarmadan yaptıysan sert olmuş olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kız bi poğaça yapacaksın sabahtır kaç soru sordun 😅😅 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Kac sordum be iki falan. d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah poğaça ustası olursun kız herkes senden tarif almaya gelir 🌸 Yorumla Soran +1 yıl Yumuşadı bu arada shjsjhs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sirke vs koydun mu öyle kıtır olur çok un koyduysan yani hamurun koyu kıvamlı olduysa sert olur Yorumla Soran +1 yıl Üstünü örtünce yumuşadı un cok değildi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Süper ellerine sağlık canım benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasın sen Yorumla Soran +1 yıl 21 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Helal sanaaaa🍀🌷 Yorumla
R4biaaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Sanmam zaten sıcakken yumuşak olmalı soğuduğu zaman sertleşmedi hani o da çok azıcık sertleşiyor 0 0 Yorumla
derinkurt06 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl soğuyunca sertleşiyor genelde yaptığın gün içerisinde yemek daha lezzetli oluyor 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 978 cevap paylaştı. Tam tersi olmalı aslında 🤔 2 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır iki türlü de yumuşak olur 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 463 cevap paylaştı. yumuşar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet bence yumuşar
Mayalı poğaça genelde piştiğinde ekstra yumuşak, soğuyunca biraz sertleşir. mayan kabarmadan yaptıysan sert olmuş olabilir
Kız bi poğaça yapacaksın sabahtır kaç soru sordun 😅😅
Kac sordum be iki falan. d
İnşallah poğaça ustası olursun kız herkes senden tarif almaya gelir 🌸
Yumuşadı bu arada shjsjhs
Sirke vs koydun mu öyle kıtır olur çok un koyduysan yani hamurun koyu kıvamlı olduysa sert olur
Üstünü örtünce yumuşadı un cok değildi
Süper ellerine sağlık canım benim
Kaç yaşındasın sen
21
Helal sanaaaa🍀🌷
Sanmam zaten sıcakken yumuşak olmalı soğuduğu zaman sertleşmedi hani o da çok azıcık sertleşiyor
soğuyunca sertleşiyor genelde yaptığın gün içerisinde yemek daha lezzetli oluyor
Tam tersi olmalı aslında 🤔
Bilmem biz sadece yeriz
Hayır iki türlü de yumuşak olur
Hayır, yumuşamaz.
yumuşar