Tatil yörelerinde bildiğiniz gibi bir çok şey açık büfe olduğu için, yapılan ne varsa almak isteriz. Benimde olmaz ise olmazım patates kızartması ve sosisli oldu.
Peki sizin tatil yöresinde sabah kahvaltınıza eşlik eden en güzel yiyecek ne oldu?

Tatil yörelerinde bildiğiniz gibi bir çok şey açık büfe olduğu için, yapılan ne varsa almak isteriz. Benimde olmaz ise olmazım patates kızartması ve sosisli oldu.
Peki sizin tatil yöresinde sabah kahvaltınıza eşlik eden en güzel yiyecek ne oldu?
Ben de genelde sosis ve kizartma tercih ederim. Bunun dışında akdeniz marullu kapya biberli taptaze bir salata, örgü peyniri varsa alırım yoksa sadece haşlanmış yumurta ve ekmekle idare ederim. 😅 afiyet olsun.
Ben öyle yerlerde temkinli şeyler yerim… pastörize olması önemli tadı da genelde kaşar zeytin domates gibi daha basit ama güvenilir bulduklarımı yerim… 😅
Cevap
7Cevap
Peynir gibi hafif şeyler eşlik eder.
Sabah kahvaltısı yapmıyorum hiç. ama yaparsam da küçük bir şeyler atıştırırım. çok yemem
Ne bulsam yerim gadası 😋
Aksama kadar fazla birsey yemem ama aksamdan sonra zevkle yerim genelde hazir bimdeki hazir cig koftelerden alirim yerim
Sosisli güzel görünüyor ama sağlık daha önemli 😂 peynir domates yumurta zeytin bunları tercih ediyorum
Genelde standart şeyler. Evde de zaten aynı şeyler mevcut ama eğer meyveli yoğurt seçenekleri varsa onlara da yöneliyorum. Afiyet olsun..
Sosis , kızartma , peynir türleri falan keyifli bir kahvaltı olmasına sebepler
Anam varsa yok yok.
Anam yoksa süt/mısır gevreği 😁
Kahvaltı çok sıkıcı bir şey ya kaldırılmasını talep ediyorum 😂
Bilmem ne eşlik eder.. hele bir gitseydim😒
Gelme boş ver. Sezon kapandı güneş tam anlamı ile yok, esinti ve ara ara yağmur var.
Ama benim havalarim. geldi Eylül ekim guzel olur tatil
Işte geçen yıllar olduğu gibi değil, sezon erken kapanıyor.
Ya şu göl kenarlarinda evler olur kiralik falan 2 gun de olsa kafa dinlemek için guzel bence
Yat evinde dinlen yaaaa aaaa çok masraflısın.
😒2 gun be
Olmaz yasak 😌
Ben gitmiyorsam kimse gitmesin o zaman sizde evde oturun
Tamam, ben yaptim tatilimi 😂😂
😒ben bir gideyim de dönmem belkimsi
Mecbur dònecen
Yiooo
Doğruya ikizler burcunun sağı solu belli olmaz
Kahvaltıda olan şeyler
Yumurta, peynir, zeytin, domates, ekmek
Kyk max menü 🥲
Krep nutella