Yeme & İçme Makarna mı yoksa mantı mı? termitnecmiye Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ayırt edemiyorum kaliteli sosu olan makarnalar aklıma geldikçe.. Tabi çoğunluk mantı der ama Güncellemeler+1 yıl Lazanya🤤 Makarna mı yoksa mantı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Makarna daha çok seviyorum spagetti özellikle de 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Mantıdan neeefreeetğ ederim ajshshs Makarna diyorum. 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Makarna daha pratik mantı yapmak mümkün değil bu sıcakta 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. İnce spagetti tek sevdiğim makarna.. mantıyı da annem yaptıysa.. :) 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Mantı diyorum 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Makarna tercih ederim 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkisinin yeri bambaşka 0 0 Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 309 cevap paylaştı. 2 sinede hayır diyemiyom :) 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. mantı ağır oluyorr makarna daha iiyiii 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Makarna açık ara benim için 0 0 Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl erişte 0 4 Yorumla termitnecmiye +1 yıl Öğk yumurta kokulu Yorumla Venetor +1 yıl şu ana kadar bir kere bile yumurta kokulu erişte görmedim, yemedim. Sana denk gelmiştir Yorumla termitnecmiye +1 yıl Bana hep öyle denk geldi 🥺 Yorumla Venetor +1 yıl lazanya börek gibi. Severim ama makarna, mantı, erişte katagorisine girmez Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Mantı 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Makarna 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Makarna 0 0 Yorumla
Özhakikifreud Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl makantı 0 2 Yorumla termitnecmiye +1 yıl Ahahaha Yorumla Özhakikifreud +1 yıl sen bi takibe geç bende daha neler var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Makarna daha çok seviyorum spagetti özellikle de
Mantıdan neeefreeetğ ederim ajshshs Makarna diyorum.
Makarna daha pratik mantı yapmak mümkün değil bu sıcakta
İnce spagetti tek sevdiğim makarna..
mantıyı da annem yaptıysa.. :)
Mantı diyorum
İki vazgeçilmezim, seçim yapamam kdjs
Makarna tercih ederim
İkisinin yeri bambaşka
2 sinede hayır diyemiyom :)
Mantı ama Fırın makarna favorim
mantı ağır oluyorr makarna daha iiyiii
ev yapımı mantı, harici makarna
Makarna açık ara benim için
erişte
Öğk yumurta kokulu
şu ana kadar bir kere bile yumurta kokulu erişte görmedim, yemedim. Sana denk gelmiştir
Bana hep öyle denk geldi 🥺
lazanya börek gibi. Severim ama makarna, mantı, erişte katagorisine girmez
Mantı
Mantı
mantı
Mantı
Mantı
Makarna
Her ikisi
ben makarnacıyım sonuna kadar
Makarna
Makarna