Sosyal medyada yayınlanan bu görüntü, Hindistan'da sokaklarda yapılan ve satılan yemeklerin hijyen koşullarını yeniden gözler önüne seriyor. Tanesi elli rubleymiş :)

Sosyal medyada yayınlanan bu görüntü, Hindistan'da sokaklarda yapılan ve satılan yemeklerin hijyen koşullarını yeniden gözler önüne seriyor. Tanesi elli rubleymiş :)
en son aya iniş yaptıklarını biliyorum sadece. ama ben hindistan yemeklerini hiç denemedim.. aslında neden bilmiyorum biraz pis bir ülke gibi geliyor.. yani sorunları var ama yine de daha özenli olabilirlerdi
Burger kınglerde felanda kolaların içinde bir miktar b. K suyu bulunmuş ona bakarsanız. Bir videoda izledim o kola makinasına elllerini yıkamadan kola döküyorlarmış. Ahahaha millet müptelası olmuş. Hala duruyor mu o makina gibi şeyler bilmiyorum uzun zaman oldu ordan yemeyeli.
ay görmez olaydım
Ne medeniyetin ne de temizlik denen kavramların olmadığı bir ülke düşünün...
Cevap
5Cevap
Mümkünse kuru yemişle beslenirdim ben olsam. bir de haşlanmış yumurta😅 başka aklıma bir şey gelmiyor ekmeği yemeği yenmez bunların
Yiyenler memnun gibi zaten bağışıklık kazanmışlardır ayrıca daha kötüsünü gördüm gayet yiyolardı...
Hindistana giden biri kendi yapsın kendi yesin. Neyle nerede ne şartlar altında yapıldığı belli olmayan şeyler yemesin bence.
Bir zamanlar İzmir fuarında dünya mutfakları vardı. Hindistan standında tavuk yemeği yedim, kullandıkları yağ ve baharat midemi bozdu. Kesinlikle Hint yemeği yemem. Türk damak tadına Yunan ve İsrail mutfağı uyuyor.
Allahim nasip et gezeyim oralari lakin ordan bir şey yemem... BİM yok mu oralarda
Oranın hiç bir sokak yemeğini yemem temiz mekanlara giderim
Bütün Dünya ülkeleri toplanıp Hindistanı komple temizleme kalksalar 100 yıl felan geçer sanırım. Dünyanın en pis ülkesi @q.
Tahminimce başak burçları gitmemeli😏
Canini seven yemek yemez orada
Hindistana giden simit yesin abi 😅
Hindistan cevizi suyu ile beslenmeli
Hindistan a gidilmemeli
Hiçbir şey ile beslenmemeli bence.
Rusya ya gidince rusun malum yeriyle besleniyorsunuz ama
@Ömerr61 senin ağzından temiz olabilir
Hijyen berbat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?